CHP İl Başkanı Devrim Dural ve merkepçe Başkanı Osman Zaimoğlu ile birlikte esnafları tek tek iş yerlerinde ziyaret ettiler bayrak bıraktılar hem etrafı hem de vatandaşların bayramlarını kutladılar.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Dural, "Cumhuriyet Bayramı'yla alakalı bayrak dağıtım organizasyonumuz var şu anda. Etkinlik düzenliyoruz. Cumhuriyet Bayramı'nı en şekilde halkımızla beraber, esnafımızla beraber kutlayabilmek amacıyla Zonguldak'ta merkez ilçe başkanlığımız ve il başkanlığımız ortaklaşa düzenlediğimiz bir etkinlik bu. Aynı zamanda da 28'inde saat 17.00-20.00 arasında yapacağımız Cumhuriyet Bayramı etkinliğine, müzik etkinliğine de halkımızı davet ediyoruz. Bütün halkımızı bu etkinliğimize katılmaya, Cumhuriyetimizi coşkulu bir şekilde kutlamaya, Cumhuriyet kazanımlarını tekrardan korumaya ve kollamaya davet ediyoruz." dedi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu 'da, "Sayın il başkanımızla beraber il yöneticilerimiz ve merkez ilçe yöneticilerimizle beraber 100.yıl etkinliklerine başladık Cumhuriyet Halk Partisi Kartopu'ndan çığa dönüşen bir şekilde büyümekte. Coşkulu bir şekilde çalışıyoruz. Cumhuriyetimizin 100.cü yılını çok coşkulu bir şekilde kutlayacağız. Tüm Zonguldak halkını il başkanımızın da belirttiği gibi Sahil Kafe'nin önünde, Cumartesi günü akşam 17.00-20.00 arasında Cumhuriyet şölenine davet ediyoruz. Tüm bizi sevenleri ve Cumhuriyet sevenleri, ulu önder Atatürk'ü sevenleri burada bekliyoruz"ifadesini kullandı.

Kaynak: Ercan Demir