Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 

Başkan Güney'in kutlama mesajı şu şekilde; 

"Bugün, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın coşkusunu ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz! Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki ilham verici liderliğini ve gençliğe olan güvenini gururla anıyoruz.

Bugün, gençlik ve sporun önemini bir kez daha hatırlayarak, geleceğe umutla bakıyoruz. Gençlerimizin enerjisi, azmi ve yaratıcılığı, ülkemizin ilerlemesinde ve gelişmesinde en büyük güçlerimizden biri olmaya devam ediyor.

Bu özel günde, milletimizin her bir ferdi olarak birlik ve beraberlik içinde, daha güçlü, daha aydınlık bir yarın için çalışmaya söz veriyoruz. Gençlerimize daha iyi bir gelecek bırakmak için hep birlikte omuz omuza mücadele edeceğiz.

Tüm gençlerimizin ve spor severlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım!"

Kaynak: Haber Merkezi