CHP Kozu Belediye Başkan Adayı Altuğ Dökmeci, "Merak etmeyin Artık biz varız. Artık hakkınızı biz arayacağız. Bu göreve talip olurken de dediğim gibi hak ettiğiniz, hayatı yaşayabilmeniz için elimden geleni yapacağıma söz vererek yolumuz açık. Fikrimiz hür, azmimiz Bir şekilde seçim startını veriyorız"  Dedi.

CHP Kozu Belediye Başkan Adayı Altuğ Dökmeci, basın toplantı düzenleyerek seçim saatini verdi. Toplantıya il başkan yardımcısı Fatma Arslan ve Onur Altıntaş, CHP Kozlu ilçe başkanı Merve Arslan, CHP Kozlu belediye başkan adayı Altuğ Dökmeci ile belediye başkan aday adayları, Tolga gören Erkut alacalı ve Barış Demirel ile çok sayıda Partili topluluğu katıldı.

CİHAN DEĞİRMENCİ KATILMADI

Aday adaylarından Cihan Değirmenci'nin katılmaması ise çok dikkat çekti.

TOPLANTIDA ALTUĞ DÖKMECİ İLÇE BAŞKANLARI VE ADAY ADAYLARI BİRLİKTE PASTA KESTİLER

CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan, yaptığı konuşmada seçimleri kazanacaklarını ve iddialı olduklarını belirterek şunları söyledi :
 "Bildiğiniz bildiğiniz ve takdir ettiğiniz üzere Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu ilçe örgütü olarak aday belirleme sürecimiz çok yoğun bir şekilde geçti. Genel merkezimiz tarafından Sayın Altuğ Dökmeci adayımız olarak belirlendi. Kendisine, partimize ve hayırlı olsun diliyorum. Tüm bu süreç boyunca birlik ve beraberlik içerisinde centilmence rekabet eden tüm aday adaylarımıza da teşekkür ediyorum. Günümüzde  kutuplaşan ve rekabetin gözlerini kararttığı Bir siyasi iklimde bu birlik beraberliği sağladıkları için tekrardan teşekkür ediyorum. Umuyorum ki bu sürecimiz tüm memleket siyasetine örnek teşkil edecektir. Bundan sonraki süreçte de aynı şekilde bir arada olacağınızdan şüpheniz olmasın'

ALTUĞ DÖKMECİ;  BİR VE BERABER OLACAĞIZ TP BELEDİYECİLİĞİ HASRETİNE SON VERECEĞİZ

CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Altuğ Dökmeci'de, Kozlu'da 20 yıllık CHP belediyeciliği hasretine son vereceklerini belirtilerek iddialı sözler sarfetti ve şunları ifade etti:

"Değerli yöneticilerimiz, sevgili partililerimiz, basın emekçilerimiz ve kıymetli misafirlerimiz.
Hepimizin bildiği üzere, Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında adalet ve şeffaflıkla geçirmiş olduğumuz aday adaylığı sürecimiz sona ermiştir. Diğer aday adayı dostlarımız ile birlikte uzun, meşakkatli, adil ve centilmen bir yarışın sonucunda genel merkezimiz tarafından "Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu Belediye Başkan Adaylığı" görevi, halkın da teveccühü ile tarafıma verilmiştir. Bu süreç içerisinde diğer aday adayı arkadaşlarımız ile birlikte yürüttüğümüz çalışmaların çok değerli olduğunun farkında olmak ile beraber, bundan sonrasında da birlikte, samimiyetle ve dostça yol yürüyeceğimizi bilmek bana fazlasıyla güven ve güç katmaktadır. Şimdiden her birine samimiyetle tek tek teşekkür ediyorum. 
Bu süreç içerisinde gerek duruşu gerek yönlendirmeleri gerekse göstermiş olduğu ilgi, alaka ile bu aşamaya gelmemizde bize adil şekilde davranan Sayın İlçe Başkanı’ma da teşekkürü borç bilir; devam eden süreçte de en ön saflarda beraber çalışmaktan onur ve gurur duyacağımı kendisine ifade etmek isterim.
Yine aday adaylığından ta ki bu güne -yani Cumhuriyet Halk Partisinin Kozlu’muzdaki en ön neferi olma şerefine nail oluncaya kadar- yanımda olan dostlarıma, abilerime, ablalarıma ve en önemlisi aileme teşekkürlerimi sunuyorum.
Değerli partililerimiz. Partimize katıldığımdan beri yanımda yamacımca sizlerin verdiği desteği her gün artarak hissettim. Unutmayın ki biz, sizler olmadan bir anlam kazanamayız; ancak ve ancak sizlerle birlikte tüm hedeflere ulaşabiliriz. Beraber yürüyeceğimiz bu meşakkatli yolda sizlerin desteği, bizleri her daim şer odaklarından koruyacak ve birleştikçe kazanmaya çıkan yollar kısalacaktır. Bu yola beraber baş koyduğum siz değerli Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinden birisi olmak gurur ve onur kaynağımdır. 
Kozlu’muzun çok kıymetli vatandaşları!
Yıllardır yalan dolan ile umutları çalınan,
Verilen sözleri yerine getirilmeyen,
Hak ettiği kentli hayatını yaşayamayan,
Verdiği vergilerin hesabını soramayan,
Belediyenin herhangi bir imkânından yararlanamayan siz değerli vatandaşlarımız!
Bir belediyenin işvereni siz değerli vatandaşlarımız!
Merak etmeyin! 
Artık biz varız artık hakkınızı biz arayacağız!
Bu göreve talip olurken de dediğim gibi;
Hak ettiğiniz hayatı yaşayabilmeniz için elimden geleni yapacağıma söz vererek seçimlerin startını veriyor ve hepinize destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
Saygılarımla.

"ADAY ADAYLARI İLE BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ"

Değerli partililerimiz, partimize katıldığımdan beri yanımda, yamacımda sizlerin verdiği desteği her gün artarak hissettim Unutmayın ki biz sizler olmadan bir anlam kazanamayız. Ancak ve ancak sizlerle birlikte tüm hedeflere ulaşabiliriz. Beraber yürüyeceğimiz bu meşakkatli yolda sizlerin desteği, bizleri her daim şer odaklarından koruyacak ve birleştikçe kazanmaya çıkan yol kısalacaktır. Bu yolda beraber baş koyduğumuz siz değerli Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinden birisi olmak gurur ve onur kaynağımızdır. Ve pozumuzun çok kıymetli vatandaşları, yıllardır yalan dolan ile uluslararası çalınan sözleri yerine getirilmeyen hak ettiği kentte hayatını yaşayamayan verdiği vergilerin hesabını bile soramayan belediyenin herhangi bir imkanından yararlanamayan siz değerli hemşehrilerim, bir belediyenin işvereni olan siz değerli hemşehrilerim, merak etmeyin Artık biz varız. Artık hakkınızı biz arayacağız. Bu göreve talip olurken de dediğim gibi hak ettiğiniz, hayatı yaşayabilmeniz için elimden geleni yapacağıma söz vererek yolumuz açık. Fikrimiz hür, azmimiz Bir şekilde seçim startını veriyor ve hepinize şimdiden teşekkür ediyorum. Tekrardan ayaklarınıza sağlık. Teveccüh gösterdiniz. Özellikle aday adayı arkadaşlarımızla beraber iki buçuk aydır hep beraber çalışıyoruz. İnşallah. Şimdi gündemde olan konular var. Aday adayı olanlarla beraber olabilecekler mi? Olamayacaklar mı? diye
Bunlar benim abilerim. Beraber büyüdüğüm abilerim. Mahallemin abisi daha öncesinde ailevi olarak görüştüğüm çok eski bir abi. Yani insanlar zannediyorlar ki bizler arasındaki çekişme daha sonra da bir savaşa dönüşecek. Öyle bir dünyamız yok. Yeterince savaşlar yaşadık. Bundan sonraki tek savaşımız seçimi kazanmak. Hep beraber kazanmak. Birleşe birleşe. Birleşe birleşe kazanmak Avucumuzdaki yumruğu sıkmamız için beş tane parmağımız var. Bu parmakların her birinde sizlersiniz. Ancak yumruğumuzu sıkabilmek için birlik olmamız şart. Hep beraber bu yolu yürüyeceğiz. Hep beraber de kazanacağız. Merak etmeyin Çok güzel bir birleşimimiz oldu"

Kaynak: Ercan Demir