Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak teşkilatları tarafından 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimleri kapsamında saha çalışmalarına tekrar startı verildi.
Teşkilatlar tarafından vatandaşlara broşür dağıtılarak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için destek talep edildi.

Cumhuriyet Halk partisi'nden Zonguldak eski belediye meclis üyesi ve Milletvekili Aday Adayı Turgut Aydın yaptığı açıklamada, "28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimlerini çok önemli olduğunu belirterek vatandaşlardan Kılıçdaroğlu'na destek talep ettiklerini ifade ederek şunları söyledi:

"İKİNCİ TURUN KAZANANI KILIÇDAROĞLU OLACAK"

"1. tur seçimleri tamamlandı. Bu seçimlerin sonuçlarını değerlendirirsek her türlü devlet imkanlarına rağmen karşı muhalefete iftira ve karalama kampanyaları yapılmasına rağmen asılsız videolar çıkartılmasına rağmen seçimi kazanamadı dolayısıyla bu 1.tur seçimi kaybedeni Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'dır.

2.turda da Kemal Kılıçdaroğlu'nu avantajlı görüyoruz.İkinci Bir de bu seçimleri şöyle bir yapısı var Türkiye'de 2 tur seçimi ilk defa yapılıyor ama dünyada bunun örnekleri daha önce yaşandı.
Birincisi seçimde insanlar genelde duygularıyla hareket edip duygusal olarak oy kullanıyorlar ama ikinci seçimde mantıklı hareket ederler. Ben şimdi mantıkla hareket edeceklerine inanıyoru.  bu insanların burada esasında adaylardan daha çok rejim oynanıyor. bir;  tek adam rejimin istiyor musunuz bu rejim devam etsin bu şekilde bir memurunuz diyorsa o tarafa, hayır bu rejimi istemiyoruz demokratik bir ülkede yaşamak istiyoruz, mürefte refah bir ülkede yaşamak istiyoruz, özgürlüklerin olduğu bir ülkede yaşamak istiyorsak bu tarafa. Dolayısıyla insanlar mantıklarını hareket edecekler diye düşünüyor ve Bu seçimin kazananı biz olacağız, Kemal Kıılıçdaroğlu olacak diye düşünüyoruz" dedi.


(Haber: Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz