CHP il Başkanı Devrim Dural, Zonguldak'ta Cumhuriyet Halk Partisi'nin 11 belediyesi'nin bulunduğu ve bu 11 belediyede Memnuniyet anketi yapacaklarını ifade etti.
İl Başkanı Devrim Dural düzenlediği basın toplantısında aday belirleme süreci ile ilgili önemli ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.
İl Başkanı Devrim Dural yaptığı açıklamada, "Şimdi genel merkezimizin bize ifade ettiği ve anlattığı şekliyle ben size bunu anlatmak istiyorum. Mevcut CHP'li belediyelerin bulunduğu bölgelerde bir memnuniyet anketi yapılacak. Bunun açılımı içeriği de şu şekilde. Burada mevcut belediye başkanımız da halkımız memnun mu, değil mi? Bir önceki seçimde almış olduğu oy oranını koruyor mu? Üzerine mi çıkmış? Yoksa almış olduğu oy oranının altına mı gelmiş? Buna bakacak genel merkezimiz. Eğer gelen eğer buradaki belediye başkanımız oy oranını koruyorsa veya üzerine çıkmışsa burada mevcut belediye başkanımızla devam kararını verme yetkisi genel merkezimizde. Ama büyük bir düşüş söz konusuysa tabii ki halkımızın memnuniyet anketinden olumsuz bir sonuç alan belediye başkanımızın da burada adaylaşması tabii ki olmayacak veya zor olacak. 
Burada mevcut CHP'li belediyeleri kastediyoruz. İlimizde şu anda halde hazırda bulunan CHP'li belediyeler kastediyorum " dedi.

Kaynak: Ercan Demir