Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, 28-29 Ekim tarihlerinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun  100. yılı etkinlikleri kapsamında kuru ekmek ve üzüm hoşafı dağıtacaklarğını açıkladı.

29 Ekim ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun  100. yılı etkinlikleri İçin tüm hazırlıkları yaptıklarını ve izinleri aldıklarını söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, “28 Ekim'de biz izinlerimizi aldık. Akşam 17:00 ile 20:00 arasında Zonguldak sahilinde yürüyüş yolunda Merkezi ilçe örgütümüzle beraber yapacağımız bir organizasyon var. 
Cumhuriyet Bayramı etkinliğimiz var. Çok güzel bir etkinlik olacak. 
Zonguldak halkında buna davet edeceğiz. Bu bizim kendi yaptığımız organizasyon biliyorsunuz. Cuma günü ayın 27'sinde de Ereğli örgütünüzün düzenlemiş olduğu geleneksel bir Cumhuriyet balosu ve etkinliği var. 
Buna da geniş bir şekilde katılım sağlayacağız. Sonrasında da biliyorsunuz valiliğimizin düzenlemiş olduğu etkinlikler var ve bu etkinliklerede  programımızın müsaitlik durumuna göre katılacağız.  Gökçebey ilçe örgümüzün Pazartesi günü yapmış olduğu bir bayrak dağıtım etkinliği vardı. İl örgütü olarak biz bu etkinliğe de katılım sağladık. Orada esnafımıza halkımıza bayraklı dağıtımında bulunduk. 
Esnafımızla, halkımızla Cumhuriyet Bayramımızı çoşkun bir şekilde kutlayabilmek için organizasyonlarımız devam edecek” dedi.

Kaynak: Ercan Demir