Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Teşkilatı, Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla Zonguldak Valiliği önünde alternatif çelenk koyma töreni gerçekleştirdi.

Törene CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, İl Başkanı Devrim Dural, Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Çelenk koyma töreni esnasında CHP İl Başkanlığı'nın alışık olmadığı bir durumla karşılaşıldı. 

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney çelenk koyma töreninde İl Başkanı ile birlikte yer alarak çelenk koyup, Atatürk heykeline saygı duruşunda bulundu. 

PULAT GİTTİ GÜNEY KOYDU!

Gençlerin umutla baktığı, diğer siyasi partilere göre gençlere daha çok önem verdiğini kamuoyuna her fırsatta sunan Cumhuriyet Halk Partisi'nin Zonguldak teşkilatında, önceki dönem İl Başkanı Murat Pulat, Doğukan Güney'e parti içerisinde küfür etmiş, kendisini İl Başkanlığı binasına dahi almamıştı. Güney'i her fırsatta geride bırakmış, törenlerde de Güney'in seçilmiş bir başkan olmasını hiçe sayarak siyasi konjektüre uymamıştı. CHP seçmenleri de bu durumu "Pulat, siyaseti bilmiyor, hiyerarşiyi mi bilecek?" olarak yorumlamıştı.  

Murat Pulat'ın il başkanlığından isminin silinmesinin ardından partiye refah geldiğini belirten partililer şimdi de Doğukan Güney'in çelenk koymasını "Pulat gitti Güney koydu" olarak yorumladı.

Kaynak: Haber Merkezi