Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl Teşkilatı'nda önemli bir nöbet değişimi gerçekleşti. Genel merkez tarafından yapılan yeni görevlendirmeyle birlikte, boş kalan il başkanlığı makamına Akçakocalı siyasetçi Kenan Akın atandı.

AKÇAKOCA BELEDİYESİ'NDEN İL BAŞKANLIĞINA

Siyaset dünyasının yakından tanıdığı Kenan Akın, bu kritik göreve getirilmeden önce Akçakoca Belediye Meclisi’nde bağımsız üye olarak görev yapıyordu. Yerel siyasetteki aktif ve uzlaşmacı duruşuyla bilinen Akın’ın, CHP çatısı altında Düzce genelinde nasıl bir strateji izleyeceği bölgedeki siyasi aktörler tarafından ilgiyle takip ediliyor.

YENİ YÖNETİM İÇİN KOLLAR SIVANDI

Atama kararının hemen ardından Düzce ve çevre ilçelerde siyasi hareketlilik zirveye ulaştı. Çiçeği burnunda İl Başkanı Kenan Akın'ın, önümüzdeki günlerde kendi yönetim kadrosunu belirlemek üzere hızlıca çalışmalara başlayacağı ve partiyi yerelde daha dinamik bir yapıya kavuşturacağı öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ