Türkiye'nin yakından tanıdığı,önemli projelerde yer alan Çilem Duman, 100. yılda "Türkiyem Benim" şarkısı ise beğeni topladı.

Çilem Duman farklı soundlarla özel projelerle dinleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Her daim  vatan ve millet sevgisini ülkesinde ve uluslararası arenada yaptığı birçok projede sunan Duman, "Türkiyem Benim" eseri ile bir kez daha vatanına olan sevgisini ülkesi ile paylaştı.Ünlü şair, söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan'da  Çilem Duman'a tam destek verdi.Cumhuriyetimizin 100. yılında sözleri usta şair söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan'a, bestesi Ümit Besen imzası taşıyan "Türkiyem Benim" eseri Çilem Duman yorumuyla dinleyiciye ulaştı."Türkiyem Benim" proje  süpervizorlünü  ünlü yönetmen Ali Eşitmez,aranjesini başarılı aranjör Hatem Tutkus yaptı.

"TARİHİ YERLER BÜYÜLEDİ"

Çilem Duman, klipte İstanbul Taksim Beyoğlu Eminönü ve tarihi mekanlarda da bulunarak  yurdumuzun güzelliklerini yansıttı.Ay yıldızın nadide ve özel duruşu tasarım kostüm klipte dikkatleri çekti.Albüm kapak fotoğrafı ve özel fotoğraf çekimlerini ünlü fotoğraf sanatçısı yönetmen Ali Eşitmez gerçekleştirdi. Klip çekimlerinde Çilem Duman'a minik oyuncu Mehsem Şevval Köroğlu Türk bayrağımızın ay yıldızla bütünleşen Emrullah Köroğlu imzalı tasarım kostümü ile eşlik etti.Diğer yandan, Çilem Duman Zonguldak'ta da bir çok programda sahne alarak büyük beğeni toplamıştı.

(HABER MERKEZİ)

Editör: Oğulcan Öz