Vatan Partisi önceki dönem İl Başkanı ve Zonguldak Belediye Başkan Adayı Av.Gökhan Yılmaz ve Vatan Partisi Merkez İlçe Başkanı Hasan Demirkesen, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’ni (ZGC) ziyaret etti.

Ziyaret nedeniyle ZGC Başkanı Derya Akbıyık teşekkür ederek başarı diledi.

Vatan Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Gökhan Yılmaz ziyarette ZGC Başkanı Seya Akbıyık’a Son Çin gezisinde Çin Halk Cumhuriyeti Başkanı Xi Jinping’in hediyesi olan Özel dolma kalem takımını ZGC Başkanı Derya Akbıyık’a takdim ederek, “Çin Halk Cumhuriyeti Başkanı Şi Cinping’in (Xi Jinping) Vatan Partisi Genel Başkanımız Doğu Perinçek’e ve partimize gönderdiği bir hediyeydi. Bizim de değer verdiğimiz abilerimize takdim ediyoruz. Bir sonraki Çin gezisi için inşallah ZGC Başkanı Seya Albıyık’ında ismini vereceğiz.” dedi.

Akbıyık da, “Vatan Partisi belediye başkanı adayımız sayın Gökhan Yılmaz bize böyle bir hediye takdim etti. Vatan Partisi Genel Başkanı göndermiş bu hediyeyi bize. İnşallah bir sonraki Çin seyahatinde de Zonguldak Cemiyeti olarak biz de orada yer alacağız. Özel hediye için, teşekkür ediyorum. Bunu da cemiyetimizde kullanacağız.  Ve her zaman için de anacağız.” dedi.

Gökhan Yılmaz ayrıca, "Rantçı sisteme son kamucu belediye için Vatan Partisi "diyoruz. Taşeron işçiliğini bitirip Hepsini kadroya alacağız. Musluklardan içilebilir su akıtacağız. Halk Ekmek Fabrikaları ve Kooperatifler aracılığıyla ucuz gıda halkımıza vereceğiz. Halkçı belediye nasıl olacak? Tüm halkımıza göstereceğiz gerçekten. Öğrencilere  ücretsiz taşıma sağlayacağız. Kültür ve sanat alanında Zonguldak'a yeniden kültürünü ve sanatını da başkenti yapacağız. Hem emeğin hem kömürün başkenti olarak anılıyordu.  Şimdi sanatında başkent olacak. Kent orkestramız yeniden koruyacağız. Kent 
 belediye bandomuzu kuracağız. Sanatçı yetiştiren şehir olarak inşallah Türkiye'ye adımızı duyuracağız” ifadesini kullandı.
 

Muhabir: Ercan Demir