Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birilği'nin 30. Genel Kurulu yapıldı.

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'nin 30. Genel Kurulu Dedeman Otel Kongre Salonu'nda gerçekleştirildi.
Muharrem Coşkun'un tek aday ve tek liste ile katıldığı kongrede divan başkanlığı Bolu Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Tahir Gayret yaparken, divan başkan vekilliğini Adnan Keklikoğlu, katip üyelikleri Ercan Şehri, Süleyman Özdağan ve Kadir Habiboğlu yaptı.
Muharrem Coşkun'un kısa açılış konuşmasının ardından, şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra faaliyet ve denetim raporları ile tahmini bütçe okunarak oylamaya sunuldu, oylama sonunda raporlar ibra edildi.
Ticaret İl Müdürü İsmail Maden ve Marangozlar Odası Başkanı Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu dilek ve temenniler kısmanda söz alarak  kongremin hayırlı olması temennisinde bulundular.Konuşmalarının ardından seçimlere geçildi.
Tek liste ile gidilen seçimlerde Muharrem Coşkun'un listesinde şu isimler yer aldı:
BAŞKAN: Muharrem Coşkun
YÖNETİM KURULU ASİL: Ramazan Demirtürk, Orhan Gülay,Hayri Kandemir, Ali Çetin, Hikmet Hacıabdurahmanoğlu, İbrahim Artikar
YÖNETİM KURULU YEDEK:  Selim Kala, Muharrem Gelgeç, Mehmet Bayar, Fehmi Taşkın, İsmail Bağçicek, Çetin Yıldız, Nevzat Kavşur
DENETİM KURULU ASİL: Alpaslan Küçük,Kadir Başlı, bünyamin Bostancı
DENETİM KURULU  YEDEK:  Hüseyin Uzun, Sami Çetinbalta, Kemal Demirtaş
DİSİPLİN KURULU ASİL:  Fahrettin Aydın, Turgut Yıldırım, Bahri Malgaltepe
DİSİPLİN KURULU YEDEK: Süleyman Yazıcı, Muhittin Karaöz, Sabdi Okur
Yapılan seçimler sonunda katılan delegelerin tamamının oyunu alan Muharrem Coşkun 5. kez Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığına seçildi.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi