Cumhur İttifakı bileşenleri AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi tarafından seçime 2 gün kala Çaycuma'da dev miting düzenlendi.

Ak Parti ve MHP Çaycuma İlçe Başkanlıkları tarafından düzenlenen mitinge Ak Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, MHP Zonguldak Milletvekili Adayı ve MYK Üyesi Murat Kotra, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, MHP Çaycuma İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Cumhur İttifakı ilçe ve belde yöneticileri ile partililer ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için Çaycuma Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinge binlerce vatandaş katıldı.

Mitingde, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı ve MHP MYK Üyesi Murat Kotra tarafından " Aday belli, karar net " sloganı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek istedi.

 Öte yandan dün de Millet İttifakı bileşenlerinden CHP ve İyi Parti'li siyasetçiler Çaycuma'da seçim çalışması yaptı.

Devlet eski Bakanı Hasan Gemici, Zonguldak eski Valisi ve İyi Parti eski İl Başkanı Yavuz Erkmen, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve CHP eski İl Başkanı Halil Furat Çaycuma'da vatandaşlarla buluşarak, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek istedi.

PAZAR GÜNÜ SANDIK BAŞINA

Türkiye Pazar günü, Cumhurbaşkanını seçmek üzere sandık başına gidiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu arasında gerçekleşecek seçimde pazar günü verilecek oylarla milli irade tecelli edecek.

Cumhur İttifakı ve Millet İttifakına mensup siyasetçiler seçmen yeterlililğine sahip tüm vatandaşları mutlaka oy kullanmaya davet etti.

28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanığı ikinci tur seçiminin yüksek katılımla gerçekleşmesi bekleniyor.

HABER MERKEZİ

Editör: Oğulcan Öz