Cumhur İttifakı'nın Zonguldak'taki temsilcileri AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Öztürk, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerini değerlendirdi.

MUSTAFA ÖZTÜRK: CUMHURBAŞKANIMIZI BU SEFER AÇIK ARAYLA SEÇECEĞİZ

MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk,  "Cumhur İttifakı'nın Zonguldak'taki iki il başkanı olarak bir aradayız. Cumhurbaşkanımızı bu sefer açık arayla seçmek istiyoruz ve seçeceğiz inşallah. Son ana kadar Cumhur ittifakı çatısı altında hep beraberiz ve böylede devam edecek inşallah" ifadesini kullandı.

MUSTAFA ÇAĞLAYAN: REHAVETE KAPILMADAN GEVŞEMEDEN 2.TURDA ÇOK ÇALIŞIYORUZ

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan,'da, "Biz ağabey kardeş olarak el eleyiz kol kolayız. Aynı şekilde herhangi bir araya fitne fesat girmeden yolumuza devam ediyoruz. Mücadelemizi emeğimizi ve gayretimizi zaten gösterdik. Cumhurbaşkanlığı 2 turunda da bu emeği ve gayreti rehavete kapılmadan gevşemeden göstermeye de devam edeceğiz. Bizim bu noktada şöyle bir durum söz konusu. Hepinizin bildiği gibi parlamento da Gazi meclisimize milletvekili seçimleri sonuçlandı. Cumhur ittifakının açık ara farkla bir üstünlüğü orada görülüyor. Şimdi de bunu Cumhurbaşkanlığı seçimi ile taçlandırmak istiyoruz.

Bizler hiçbir şekilde gevşemeden hepimiz sandığa giderek biliyorsunuz artık büyük Türkiye zaferi için hepimiz sandığa diye Cumhurbaşkanımız bir çağrı iyi yaptı. Seçimden sonrasında da el ele Birlik içerisinde Zonguldak'ımıza hizmet etmek için mücadelemizi sürdüreceğiz." dedi.

MUSTAFA ÇAĞLAYAN: ECDADIMIZIN BİZLERE EMANET ETTİĞİ VATANIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, 9 Mayıs Atatürk'ü ama Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayarak,  "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını hep beraber kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere onlarla beraber mücadele arkadaşlarını Kurtuluş Savaşı'nda mücadele eden tüm ecdadımızı rahmetle anıyoruz. Allah onlara rahmet eylesin bu vatanı bizlere emanet ettiler ve bizlere emanet ettiği ecdadımızın mirasına sahip çıkacağız" dedi.

MUSTAFA ÖZTÜRK: Z KUŞAĞI YUMUŞAK G KUŞAĞI DEĞİLDİR

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayan MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk;

"Gençlik bizim olmazsa olmazımızdır, her şeyimizdir. Z kuşağı yumuşak Ğ kuşağı değildir. Gençlik bizim en önemli varlığımızdır. Gençlik aileden gelir aile nasılsa gençlikte öyle olur. Bu vatan bize emanet ti şimdi gençlerimize emanet olacak. Allah'ım gençliğimiz için her şeyin en hayırlısını versin" şeklinde konuştu.

(Haber: Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz