AK Parti İl başkanı Mustafa Çağlayan. CHP İl Başkanı Devrim Dural’ın  CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in mitingini değerlendirirken “Biz dışarıdan adam taşımadık” diyerek isim vermeden AK Parti’yi işaret etmesine tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mitingine dışarıdan sadece 4 kişi katıldığını belirten Mustafa Çağlayan "Siz genel başkanınızı Zonguldak'ta güzel bir şekilde ağırlamak, güzel bir miting yapmak için çalışmamışsınız. Tembellik yapmışsınız. Oysa biz Cumhurbaşkanımızı görmek isteyen herkese ulaştık ve meydana getirdik" dedi. 

Mustafa Çağlayan'ın CHP mitingi ile ilgili açıklaması şöyle:

"Bizim de yaptığımız mitingde dışarıdan bizler de hiç kimseyi taşımadık. Bizim mitingimize sadece dışarıdan 4 kişi geldi. O da Bartın'dan Adalet Bakanımız, Bartın İl Başkanımız, Bartın Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayımız, bir de onların şoförleri vardı. İl dışından bize gelen sadece 4 kişiydi. Bu mitingle ilgili değerlendirme yaparken, 'il dışından taşıma' diyerek tembelliğinizi bir yerlere çekmeyiniz. Çünkü miting için çalışmamışsınız. Bizler miting için çalıştık. Çalışmamışsınız, yapmışsınız. Biz köylerimizden, ilçelerimizden cumhurbaşkanımızı görmek isteyen herkesin alana gelebilmesi için elimizden gelen her şeyi yaptık. Ama en önemlisi bizler çalıştık. Siz genel başkanınızı Zonguldak'ta güzel bir şekilde ağırlamak, güzel bir miting yapmak için çalışmamışsınız. Genel başkanlarını ağırlamak üzere çalışmayanların, şehir için çalışacaklarına olan inancımız asla yoktur. Bir de şunu da ifade etmek istiyorum. Ancak biz de dahil kendi mitingi için çalışmayanlar asla şehri için çalışmazlar. Tembellik yapmışlar."
 

Muhabir: Ercan Demir