CHP Zonguldak Milletvekili ve 1. sıra Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, Kilimli ilçesinde esnafı ve vatandaşları ziyaret etti.
Kilimli halkı Deniz Yavuzyılmaz'a yoğun ilgi gösterdi.
Ziyaretlerde CHP İlçe Başkanı Erol Sarıal, ilçe yöneticileri kadın ve gençlik kolları üyeleri ile millet ittifakına üye siyasi parti temsilcileri de hazır bulundu.

Ziyaretlerde Deniz Yavuzyılmaz, vatandaşın iktidardan bıktığını ifade ettiğini söylerken destek talep etti.

"VATANDAŞ AK PARTİ'NİN GİTMESİ GEREKİYOR, BIKTIK ARTIK DİYOR"

CHP Zonguldak Milletvekili ve 1.sıra Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz yaptığı açıklamada;

 "Ekonomik kriz şu anda çok hat safhada, enflasyon patlamış durumda ve biz yaptığımız ziyaretlerde bunu görüyoruz. Vatandaşımıza Cumhuriyet Halk Partisi olarak millet ittifakı olarak iktidara geldiğimizde neler yapacağımızı anlatırken vatandaşımız hiçbir şey anlatmanıza gerek yok artık AK Parti'nin gitmesi gerekiyor bıktık diyorlar artık. Vatandaşımız bu durumda. Gençlerimiz geleceğe umutla bakmak istiyor ve bir değişim ihtiyacı her yerde yüksek sesle dile getiriliyor." dedi.

"14 MAYIS'TA BAHARI GETİRMEK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ"

14 Mayıs'ta baharın geleceğini ifade eden milletvekili ve milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz, "Bugün Kilimlideyiz Kilimli ilçe başkanımız, ilçe yöneticilerimiz, millet ittifakının diğer unsurları partilileri, kadın ve gençlik kollarımıza birlikte sahadayız. Aynı anda şu anda Kilimli'nin  farklı yerlerinde ve beldelerinde de çalışmalar yapıyoruz. Bir şenliğe doğru adeta koşuyoruz, 14 Mayıs'ta baharı getirmek için mücadele ediyoruz" şeklinde konuştu.


(Haber-Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz