Cumhuriyet Halk Partisi 28.Dönem Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun ve Parti İl – İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Ziyarette; Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşen Orhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hamdi Öztürk, Vahdettin Velioğlu , Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmi Abay, Meclis Üyeleri Şükrü Velioğlu, Mehmet Özbayram, Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya,  Meslek Komite Üyeleri ile Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu üyeleri ziyarette hazır bulundu.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Zonguldak İş Dünyası’nın yol haritası ile siyasetten beklentileri hakkında bilgilendirilmelerde bulundu.

Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni dönemde Zonguldak’ın sorunlarını ve çözümlerine yönelik projelerini anlattı. Yavuzyılmaz ziyaret ile ilgili olarak; "Her zaman olduğu gibi işbirlikleri ve ortak çalışma anlayışlarından dolayı Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir nezdinde Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine teşekkür ediyorum" dedi. 

(Haber: Seda Fidan)

Editör: Oğulcan Öz