Devrek ilçesinde koronavirüs denetimleri kapsamında yapılan denetimlerde 223 kişinin hes kodu sorgulaması yapılırken, maske ve mesafe konusunda ise vatandaşlar bilgilendirildi.
Afet Gönüllüleri Derneği üyelerinğn Devrek Polis  kontrol noktasında emniyet ekipleri ile birlikte denetimleri düzenli olarak devam mı ediyor.
Afet Gönüllüleri Derneği (AFGD) Zonguldak Şubesi Başkanı Volkan Yıldırım, 29 Aralık gecesi gerçekleştirilen denetimlerde Toplam 223 kişinin Maske kontrolü, HES kodu ve Ateş sorgulaması yapılarak vatandaş maske ve mesafe hakkında bilgilendirildi."dedi.
Otobüslerde çift maske takılması hakkında bilgi verildiüini ve otobüs kontrol formu ile otobüslerin dezenfenkte ve koltuk oturma mesafe kurallarına uyulup uyulmadığı kontrollerinin de yapıldığını belirten Volkan Yıldırım, "Ticari taksilerde yolcu sayısı kuralına  ve maske ve mesafe kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulunmakta. Araçlarda maske takmayanlara uyarılarda bulunarak maske takılmasının her koşulda önemi anlatıldı. 4 kişiye HES kodu aldırılarak, bilgilendirilmiştir." şeklinde konuştu.
(HABER-ERCAN DEMİR)


Editör: Haber Merkezi