Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural ve yönetim kurulu üyeleri Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ı ziyaret etti.

Ziyarette İl Başkanı Devrim Dural ve Belediye Başkanı Ömer Selim Alan tarafından kamuoyuna önemli mesajlar verildi.

CHP İl Başkanı Devrim Dural yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Halk Partisi olarak Zonguldak'ta muhalefet görevini, "kişiler üzerinden değil projeler üzerinden" yürüteceklerini ve siyasetteki seviyeyi artıracaklarını ifade etti.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a yaşanan afet nedeniyle geçmiş olsun dileklerini de ileten Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Dural şunları ifade etti;

DEVRİM DURAL: MUHALEFETİMİZİ PROJELER ÜZERİNDEN YÜRÜTECEĞİZ


"Afet nedeniyle geçmiş olsun diliyorum. Bu coğrafyada bunlar yaşanıyor. Kömür madenlerimizde yaşanankarı biliyorsunuz facialar  Zonguldak'ın coğrafyası bu. Tabii bunları önlenebilir Ama doğal afetler tabii bundan zor güç hadiseler. Yetersiz yakalanabiliyoruz. Bu  şekilde bir durum söz konusu. Nen hepimize geçmiş olsun diliyorum.   çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.

Mustafa Çağlayan Başkanımızı da ziyaret ettik. Ona da iyi niyetlerimizi, dileklerimizi ilettik. Zonguldak'ta muhalefet görevimizi yerine getiriyoruz, yerine getireceğiz. Dolayısıyla burada yapacağımız muhalefetin yapıcı olması bizim için önemli.
Yerel seçim  zamanı yaklaştı. Buradaki bu rekabetimizin  Zonguldak'ın faydasına olmasını diliyorum.
Kişiler üzerinden bir eleştirel bakış açısıyla değil projeler üzerinden Zonguldak'ın değişimi, gelişimi, ileriye dönük atılımları açısından olacak bir rekabetin Zonguldak'ın faydasına olduğunu düşünüyoruz. Bu bağlamda da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Zonguldak için umarım önümüzdeki süreçte hayırlısı olur. İnşallah  dediğim gibi Zonguldak'ta sizin yapacağınız doğru işler, doğru hamlelerle biz size destek vereceğiz. Ama muhalefet etme görevimizi sürdüreceğiz. Yanlış yapıldığını düşündüğümüz işlerde de buradaki muhalefetimiz tabii ki geçerli olacak."

ÖMER SELİM ALAN: 2019'DA CENTİLMENCE YARIŞTIK EMİNİM Kİ DAHA DA CENTİLMENCE YARIŞACAĞIZ

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim alanda ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
İl Başkanı Devrim duralım proje ver üzerinden muhalefet yapacağız sözlerinin ne aynı düşüncede olduklarını ifade eden Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, 2019'da centilmence bir yarış yaşandığını ve aynı centilmenliğin bu yarışta da devam edeceğini belirterek şunları kaydetti;


"Ziyaretiniz bizi memnun etti. Malum Zonguldak'ta hem tam fırtına hem de aşırı yağışla beraber doğal afet geçirdik. Tabii başta Ereğli, Alaplı olmak üzere tabii merkezde biz de nasibimizi aldık. Vadi diye tabir ettiğimiz bölgemiz biraz daha az hasarlı atlattı ama biz sahil bandında hakikaten hasar gördük.

Dediğiniz gibi doğal afet adı üzerinde ne kadar tedbir alsak da bazen Allah'ın gücünü hiçbir şeye dayanmıyor ki Ereğli'de bunu canlı hep beraber şahit olduk. Başta Ereğli olmak üzere şehrimize geçmiş olsun. Demin söylediğiniz gibi kişilerden ziyade olay konuşursak Zonguldak'a faydalı olacağını biz göreve geldiğimiz günden beri, aday olduğumuz günden beri arkadaşlarımızla, sizlerle yine takip etmişsinizdir. Mesela 2019'daki süreç çok centilmence, barış içinde, kardeşçe geçti. Şenol abiyle, CHP'li arkadaşlarla sahada yarıştık, kozlarımızı paylaştık. Ama seçim bittikten sonra Zonguldak için omuz omuza devam ettik.

Zonguldak biliyorsunuz, Gazipaşa'da, herkes herkes yarım saatte geldiği zaman üç kere selamlaşıyor. Bu öyle de devam edecek yani. Beraber üzülüyor. Beraber ağlıyoruz. Beraber seviniyoruz. Yine bir süreç geliyor. İnşallah o günden daha da centilmence olur. Demin dediğiniz gibi yani Zonguldak'ımıza katkı sağlayacak. Yani bizim her yaptığımızın doğru olduğu ya da öyle bir iddiamız da yok. Hepsi yüzde yüz doğru olmayabilir. Eksik olur, gözden kaçırırız. Bazen ufak tefek gözümüzden kaçan hatalarımız oluyor. Teşekkür ediyoruz. Yani öyle olduğu zaman Zonguldak'a daha çok fayda sağlarız. 

Kaynak: Ercan Demir