Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, belediye başkanları, ilçe başkanları, delegeler ve üyelerin yoğun katılımıyla Zonguldak İl Başkanlığına adaylığını açıkladı.
CHP İl başkanlığından yapılan açıklamada şu bilgiler verildi; "Bu güçlü katılım, örgütümüzün birlik ve dayanışma ruhunun en güzel göstergesidir.
Partimize, mücadelemize ve iktidar yürüyüşümüze inanan her bir yoldaşımıza teşekkür ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi, umudun, değişimin ve halkın sesinin partisidir.
Bu inançla, kararlılıkla söylüyoruz:
Birlikte yazdık tarihi, birlikte kuracağız geleceği! Bugün burada yalnızca bir adaylık açıklaması değil, bir yol arkadaşlığının, bir mücadele kararlılığının ilanı yapılmıştır.
Zonguldak’ta partimizin bayrağını daha yükseklere taşımak, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında iktidar yolunu birlikte örmek için yola çıktık!
Birlikte başaracağız!
Birlikte değiştireceğiz!
Birlikte kazanacağız."