AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dilan Güngör temayül yoklamasında KANAL Z ekranlarında konuştu. Güngör, kendini tanıtarak aday adaylığını açıkladı. 
Zonguldak doğumlu olduğunu ve Ankara’da yaşadığını belirten Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Dilan, koltukların hizmetleri kolaylaştığını belirterek, “İsmim temayülden çıkmasa da olur. Önemli olan hizmet. Koltuklar gelip geçici hizmetler baki. Ankara’ya kimin yolu düşerse kapımız açık” dedi. 
AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dilan Güngör; “Avukatım. Zonguldak doğumluyum. Ankara’ da ikamet ediyorum. Ankara Gölbaşında yönetim kurulu üyesiydim. Aynı zamanda seçim işleri başkanıydım. Zonguldak doğup büyüdüğümüz yer. Sanırım listenin en genç adayı benim. Kozlu ilçemizin de ilk kadın siyasetçisiyim. Türkiye Yüzyılı diyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılında da bir kadın siyasetçimizin Ak Partiden çıkması gerektiğini düşündüm. Tabi bu anlamda baktığımızda en başta Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çünkü bu anlamda bize çok yol gösterdi, öncelik verdi. Hayırlısı olsun inşallah.  Ben başvuruyu tam 16.45’te yaptım. Ardından dün geldim şehrimize. İsmin çıkarsa da çıkmasa da çokta önemli değil. Çünkü önemli olan hizmet, koltuk değil. Tabiî ki de milletvekilleri bu işi daha da kolaylaştıran bir şey değil ama koltuklar geçici, hizmetler baki. Ne zaman Zonguldak’tan biri gelir bir ihtiyacı olur kapımız her zaman açık” dedi.

(Haber: Göksel Çolak)

Editör: Haber Merkezi