Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı (CHP) Doğukan Güney, son günlerde bazı basın yayın organlarında ortaya atılan "CHP'de usulsüz üye kaydı" temalı haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Güney, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Gençlik Kolları Başkanlığı'na aday olan isimlerin usulsüz bir girişimde bulunmadığını, İl Başkanı Devrim Dural'ı ve süreci hedef altına alan haberlerin asılsız olduğunu ifade etti. 

Seçim süreci içerisinde tüm adaylara eşit şekilde davranıldığını ve yapılan her işlemin, prosedüre uygun şekilde ilerlediğini ifade eden Doğukan Güney konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Gençlik kolları başkanlıkları olağan kongre süreci ile alakalı bazı basın organlarında İl Başkanımız Sn. Devrim Dural’ı hedef alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını kamuoyuna bildirir ve üzüntü ile karşıladığımızı belirtmek isteriz.
Haberde bahsi geçen üyelerin Genel Başbakanımız Sn. Özgür Özel’in başlatmış olduğu üye kampanyasına istinaden Gençlik kolları genel başkanlığımız tarafından 81 ilde başlatılan ‘Baba Ocağı üyelik kampanyası’ kapsamında yapılmış olup üyeler Gençlik kolları il başkanlığımızın bilgisi dâhilinde yapılmıştır.
47 yıl aradan sonra birinci parti olmuş olan partimiz, Güzel Vatanımızda yaşayan her bir bireye umut olma yönünde emin adımlarla ilerlemektedir. Ülkemizi aydınlık yarınlara çıkaracak olan Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına giden süreçte yer almak isteyen vatandaşlarımıza partimizin kapıları açıktır.
Ayrıca Gençlik kolları olağan seçim takvimi başlamış olmayıp henüz tarihi netleşmemiştir. Seçim süreci içerisinde ana kademe il-ilçe Başkanlıklarımız ve İl-ilçe gençlik kolları başkanlıklarımız bütün aday olan genç arkadaşlarımıza eşit noktada olduğumuzu belirtir aday olacak bütün üyelerimize başarılar diler, yaşanacak seçim sürecinin partimize ve memleketimize hayırlı olmasını temenni ederiz."

Kaynak: Haber Merkezi