Ecevit'in Düşünce Platformu Başkanı Pekcan Günarslan ve Platform Yönetim Kurulu üyeleri Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Ziyarette Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı'ya çiçek takdim edildi.

GÜNARSLAN: KIBRIS BARIŞ HAREKATI YILDÖNÜMÜ VESVESELİ BU ZİYARETİ YAPTIK

Ecevit'in Düşünce Platformu Başkanı Pekcan Günarslan,

"Şimdi Sayın Başkanımızı ziyaret ettik. Ecevitçi  Düşüne Platformu Başkanı olarak zamanında Kıbrıs Harekatı'nda Merhum Necmettin Erbakan, rahmetli genel başkanımızla (Bülent Ecevit )birlikte bir siyasi çalışması oldu. Onun neticesinde de sayın il başkanımızı ziyaret etmek istedik. Ecevitçi Düşünce Platformu olarak. başkanımıza da önümüzdeki seçimlerde de başarılar diliyoruz" dedi.

"SARI: YENİDEN REFAH MİLLİ GÖRÜŞÜN TEK TEMSİLCİSİDİR"

Yeniden Refah Partisi İl Başkan Necdet sarı da ziyaretten dolayı teşekkür ederek şunları ifade etti:

"Teşekkür ediyorum. Ecevitçi Düşünce Platformu Başkanı ve yönetim kurulu kardeşlerimizin bizleri ziyaret etmesinden oldukça memnun olduk. Teşekkür ederiz. Zaten kendisiyle daha önceden de görüşüyorduk. Ama böyle de resmi ziyaret bizleri gerçekten onurlandırdı Tekrar bütün kardeşlerimize hoş geldiniz diyoruz, şeref verdiniz. Elbette ki bizler Yeniden Refah Partisi olarak her zaman kurulduğumuz günden bu yana bir iddiamız vardı. Yeniden Refah Partisi  Milli Görüş'ün tek siyasi partisidir. sağ olsunlar  Ecevit'i Düşünce Derneği Platformu da bunları tekrar görecek, kanıtlamış oldu. Zaten yapılan son seçimlerde de milletimizin milli görüşün tek temsilcisini Yeniden Refah Partisi olduğunu da açıkça ortaya koymuş oldu. Başka iddiası olan kuruluşların da seçime bile giremediklerini hep beraberce görmüş olduk. Tabii bizler bütün sosyal  etkinlik yapan derneklerimize, platformlarımıza kapımız her zaman açıktır. Her zaman için hem Zonguldak için, hem ülkemiz için yapılacak çalışmalarda güzel şeylerde destekçisi olacağız. Zaten yine de kurulduğumuzdan bu zamana kadar dediğimiz bir Şey vardı. Biz doğrulara doğru, yanlışlara yanlış demeye devam edeceğiz diyorduk. Doğru yapanlara da elimizden gelen desteği muhakkak ki göstereceğiz. Zaten sayın başbakanımız  Bülent Ecevit Bey'le ortak bir hükumetimiz oldu. Beraber ülkemize hizmet ettik.  Türkiye'nin Cumhuriyet'ten sonraki ilk savaşını kazandık. Kıbrıs Barış Harekatı'nı yaptık. Güzel duygularla  hükümeti devam ve milletimize hizmet ettirdik. Efsane hizmetler yapıldı ve  Kıbrıs'ta ikinci bir Türk devletinin kuruluşuna da vesile olmuş olduk. Elbette ki biz bunları unutmayız. Onların arkasından övgüyle hem rahmetle Erbakan Hoca'mızı hem Sayın Ecevit beyefendiyi rahmetle de anıyoruz inşallah. Bizler de bundan sonraki süreçte onların bu birliktelerinde ülkemize, Zonguldak'ımıza hizmet etmekte beraber yol almak isteriz."

NECDET SARI: ESNAFLAR MAĞDUR EDİLMEDEN, FEVKANİ KÖPRÜSÜ YIKILMASIN AMA ALTINDAKİ DÜKKANLAR YIKILABİLİR

Fevkani Köprüsü'nün yıkılması konusunda da soruya cevap veren yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı, şahsen  Fevkani köprüsü yıkılmasına karşı olduklarını ifade etti.

Fevkani köprüaltı esnaflarını mağdur edilmemesi gerektiğini ve mağduriyet yaşanmadan bu işe bir çözüm bulunması gerektiğini ifade eden il başkanı Necdet Sarı köprü yıkılmasın ama alttaki dükkanlar yıkılabilir diyerek şunları ifade etti;

"Biz Fevkani köprüsünün yıkılmasına  ortada bir sebep yok. Yıkılabilir de, yıkılmayabilir de. Ama bizim için öncelikli olarak oradaki esnaf kardeşlerimizin bir yere yerleştirilip ondan sonra ve de bir ikinci ve önemli meselede Zonguldak trafiğinin çözüldükten sonra yıkacaklarsa yıkılmasından yanayız.  Köprünün yıkılmasına bireysel olarak kendi adıma Necdet Sarı olarak ben köprünün yıkılmasına taraftar değilim. Biz cumhuriyetin ilk şehriyiz. Yüz yıllık bir şehiriz. Ama henüz  kendisine tarih edinebilmiş  eskisini ileriye doğru getirebilecek bir şehir olama dul. Fevkani Köprüsü beğenilir, beğenilmez ama  yıllarca Zonguldak'a hizmet etmiş, Zonguldaklı'nın hayallerini süslemiş, dışarıdaki Zonguldaklıların görmek istediği bir yer bu açıdan belki farklı şeyler yapılabilir. Yine altındaki dükkanlar yıkılabilir ama altı daha farklı bir şekilde Yollar yapılarak park, bahçeler yapılarak, eğlence yerleri yani daha doğrusu dinlenme yerleri yapılarak değerlendirilebilir. Hem yıkılması Zonguldak trafiğini gerçekten çok büyük bir keşmekeşe itecektir. Ha dileriz ki yıkacaklarsa da hem esnaf kardeşlerimizi mağdur etmeden hem de Zonguldak halkını mağdur etmeden bunu yapmaları gerekiyor.

(Haber: Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz