İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde CHP'nin aldığı en yüksek oy rakamlarına ulaşan CHP Zonguldak Merkez İlçe Teşkilatı'na kutlama mesajı gönderdi.

Başkan İmamoğlu, Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu'nu ve ekibini kutladığı mesajında, başarılarından ötürü kendilerini tebrik ederek şu ifadelere yer verdi;

"Sayın Osman Zaimoğlu
Zonguldak Merkez CHP İlçe Başkanı
Değerli Başkanım,
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde hep birlikte çok önemli bir başarıya imza attık. Ülkemiz ve partimiz adına kritik bir dönüm noktasını geride bıraktık. Bu başarıdaki payınız dolayısıyla bir yurttaş, bir Cumhuriyet Halk Partili olarak, sizi kutluyor, gönülden teşekkür ediyorum.
Cumhuriyet Halk Partisi'nin birinci parti olduğu bir Türkiye'de herkes için umut var demektir. Bu umudu boşa çıkarmamak, halkın partimize yönelik teveccühüne karşılık verebilmek için biz belediye başkanlarına büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Her zamankinden çok çalışacağımız, birbirimizle daha yoğun bir iletişim ve daha güçlü bir işbirliği sergileyeceğimiz bir döneme adım attık.
Hep birlikte partimizin yerel yönetimlerdeki başarısını daha da büyüterek Türkiye'nin önünü açacağımız bu yeni dönemde de başarılarınızın devamını diliyorum. Dostluk ve dayanışma duygularıyla sizi bir kez daha kutluyorum.
Sevgi ve saygılarımla."

Kaynak: Haber Merkezi