Bu sezon kurulan ve Zonguldak'ı Erkekler Hentbol Türkiye 2 Ligi'nde temsil eden
Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor  Kulübü 4. maçına çıkıyor.
Sezonun ilk maçında Amasya temsilcisi 22 Haziran Spor Kulübü karşısında hükmen galip gelen Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor  Kulübü, ikinci haftada deplasmanda Karabük'ü, üçüncü maçında ise Kastamonu temsilcisi İnebolu'yu yenilik 3'te 3 yapmış ve 4 takımın yer aldığı H grubunda ligin ilk yarısını lider tamamlamıştı.
Sezonun ikinci yarı maçlarına ara vermeden devam edilecek.
Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor  Kulübü, 4.haftada,  ilk maçta  hükmen kazandığı Amasya  22 Haziran Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak.

Müsabaka 26 Kasım Pazar günü Amasya'da oynanacak.İlk 3 maçını kazanan Zonguldak ekibi zorlu deplasmandan da galibiyet dönerek yoluna devam etmek istiyor. Amasya maçından galibiyet beklediğini ifade eden Kulüp Başkanı Nejdet Tıskaoğlu teknik ekip ve sporcuların başarılar dileyerek şu ifadelere yer verdi," Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü Takımı liderliği elden bırakmadı. Geçtiğimiz haftalarda 3’te 3 yapan takımımız yarın (Pazar Günü)gerçekleşecek olan Amasya deplasman maçında da lider gidip yine  lider dönecektir. Zonguldak'a Şampiyonluğu getireceğiz. Takımımıza güvenim sonsuz. Bu başarı ve gururu hep birlikte yaşayacağız. Çok değerli sporcularımıza başarıların devamı diliyor, her birini tek tek alınlarından öpüyorum"

Kaynak: Ercan Aygün