Hentbol Erkek 2. Ligi H Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi. Ligin 4 haftasında deplasmanda Amasya 22 Haziran  Spor Kulübü ile karşılaşan Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü müsabakayı 43 - 30’luk skorla kazandı.
Daha önce oynadığı 3 maçı kazanan Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Kulübü deplasmanda Amasya temsilcisini 13 sayı farkla yenerek 4'te 4 yaptı. 4 takımın yer aldığı grupta lider olarak yoluna devam eden Elcab Zonguldak Hentbol Spor Kulübü   Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, teknik ekip ve sporcunun kutlayarak şu ifadelere yer verdi;

"Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligindeki Zonguldak temsilcimiz, Zonguldakspor Basket 67 Takımı ve Hentbol takımımızın Zonguldak’ımızda iki salon takımı olarak  liderlik ile tamamlamış olmaları kentimiz adını gurur kaynağı olmuştur.
 Zonguldak'a şampiyonluğu getireceğiz. Takımımıza güvenim sonsuz. Bu başarı ve gururu hep birlikte yaşayacağız. 
Antrenörler, Kıvanç Çeküç ve Emre Kocaman’ı, Sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Hep birlikte adım adım şampiyonluğa!"

Kaynak: Ercan Aygün