TFF İkinci Lig Beyaz Grupta alt sıralardan uzaklaşma hesapları yapan Zonguldak Kömürspor, 25’inci hafta maçında bugün (Çarşamba) deplasmanda  Amed Sportif ile karşılaşacak. 
 Ligde oynadığı  22 maçta 22 puan toplayan Zonguldak Kömürspor, 12’inci sırada yer alırken Play-Off mücadelesi veren  Amed Sportif ise 38 puanla 8’inci basamakta bulunuyor.
Sezonun  ikinci yarısında  oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 yenilgi 2 beraberlik alan Kırmızı-Lacivertli ekip  alt sıralardan uzaklaşma yolunda büyük önem taşıyan Amed maçına mutlak puan parolası ile çıkacak.
İkin takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maçı Amedspor 1-0 kazanmıştı. Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular deplasmanda  rövanşı almak için mücadele edecekler.
 5 EKSİK VAR
Zonguldak Kömürspor’da zorlu maç öncesi 5 önemli oyuncu takımdaki yerini alamayacak. Sakatlıkları devam eden  Serbay Yağız, Hakan Çevik, İhsan Furkan ile  karantinada bulunan  Hüseyin Yılmaz ve Berkan Akdeniz, takımdaki  yerlerini alamayacak.
Zorunlu  rotasyona  gidecek olan Teknik patron Barış Şeref,  eksik futbolcuların yerine bu müsabakada  gençlere sanş verecek
24 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’de Yeni Diyarbakır stadyumunda oynanacak müsabakayı Tekirdağ Bölgesinden klasman hakemi  Mehmet Ali Özer yönetecek. Yardımcılıklarını ise  İstanbul Bölgesinden  Samet Özkul ve Efe kurtuluş yapacak.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi