TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Etimesgut Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.
Pazar günü deplasmanda oynanan maçta Karacabey Belediyespor’u 2-1 yenerek Play-Off umutlarını tazeleyen Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda oynayacağı Etimesgut Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.Kırmızı-Lacivertli ekipte tek hedef bu maçı da  kazanarak Play-Off yarışından kopmamak olacak.
25 Mart Cumartesi günü Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek olan Zonguldak Kömürspor, 4 gün sonra  29 Mart Çarşamba günü deplasmanda  Kastamonuspor’un konuğu olacak. Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz 2 Nisan  Pazar günü yine kendi sahasında Ankara Demirspor’u ağırlayacak. 8 gün içinde 3 önemli karşılaşmaya çıkacak olan Zonguldak Kömürspor, bu maçları kazanıp Play-Off sınırını yakalamak istiyor.
 Telafisi olmayan maçlar oynadıklarını belirten Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu  Şenol Demir,Play-Off sınırına girmek için seri galibiyetler almak istediklerini belirtti.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi