Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerine sayılı günler kala, siyasi partilerin milletvekili aday adaylarının kendi aralarındaki "adaylık" rekabeti giderek daha çok artıyar, yer yer yoğun çekişmelere neden oluyor.

Özellikle İl Merkezi ve Ereğli bölgesinden başvuru yapan adaylar arasında "birinci sıra " mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor.

Ak Parti, CHP ve İYİ Parti'de "birinci sıra' mücadesi yoğun kulisler ve karşılıklı ataklarla devam ederken, bu partilerde aday adayları arasında birbirinin kuyusunu kazarak, safdışı bırakmak isteyenler de bulunuyor.

Bu konuda en rahat partinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğu gözlemleniyor.

Tüm teşkilatlar Murat Kotra'nın etrafında kenetlenmiş durumda…

Murat Kotra'nın İl Merkezi'nden birinci sırada aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Murat Kotra'ya, MHP il ve ilçe teşkilatları yanında parti tabanı ve kamuoyundan da büyük destek veriliyor.

NEDEN MURAT KOTRA ?

MHP MYK Üyesi Murat Kotra, 2019 yılından beri Zonguldak'ın tüm ilçe, belde ve köylerini tek tek ziyaret etti. Ziyaret ettiği ilçe, belde ve köylerde binlerce Zonguldaklı ile tek tek konuştu, sorunlarını dinledi, pek çok sorunu MHP Genel Merkezi'ne ileterek çözüme kavuşturulmasını sağladı.

Hastalıkta, cenazede, düğünde vatandaşları yalnız bırakmayıp yanında oldu.

Zonguldak'ın tüm sorunlarını cesaretle seslendirip, rapor halinde MHP Genel Merkezi'ne ve TBMM'ne taşıdı.

İlimizin çözüm bekleyen acil sorunlarını dile getirip, kamuoyu oluşmasını sağladı.

Bütün çalışmalarını MHP teşkilatları ile birlikte sürdürdü. Parti teşkilatları içinde birlik ve bütünlük sağladı, teşkilatları ile birlikte partiye binlerce yeni üye kazandırılmasında etkili oldu.

MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Murat Kotra'nın, Ereğli'den Kozlu'ya değin geniş bir ailenin mensubu olmasının da birinci sıra adaylığı konusunda büyük avantaj sağladığı belirtiliyor.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi