Milliyetçi Hareket Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk'ün ve eşi Hülya Demirtürk'ün oğlu Emre Demirtürk, Nevzat - Sevim Acar çiftinin kızı Büşra ile hayatlarını birleştirdi.
Büyük Anadolu Otel'de gerçekleştirilen görkemli törene MHP MYK Üyesi Murat Kotra, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk,  Kdz. Ereğli Belediye Eski Başkanı Murat Sesli, MHP Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, MHP İlçe Başkanları, MHP İl, İlçe ve Belde Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Kdz. Ereğli İlçe Eski Başkanları, Zonguldak Ülkü Ocakları Başkanı Gökmen Karalı, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İl ve İlçe Yöneticileri, Milletvekilleri Saffet Bozkurt, Eylem Ertuğrul, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Sezer, Büyük Birlik Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu, Sendika ve Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Zonguldak protokolünün bir araya geldiği düğünde neşe ve eğlence gece boyunca devam etti. Emre ve Büşra'nın mutluluğuna ortak olan katılımcılar, görkemli düğünde bir an olsun yerlerine oturmadı.

Bizler de Yeni Adım ailesi olarak Emre ve Büşra çiftine hayatlarının her alanında bir ömür mutluluk, sağlık ve başarı diliyoruz... 

(Haber Merkezi)

Editör: Oğulcan Öz