Kilimli Belediye Başkanlığı yarışı iyice kızışmış durumda. Dün gün boyunca mahallelerde çalışmalarını iki ayrı ekip halinde sürdüren Erol Sarıal ve CHP'liler, gece boyunca da evlerdeydiler.
CHP Kilimli Belediye Başkan Adayı Erol Sarıal ve ekibi hiç aksatmadan 90 gün boyunca hep sahada oldu, evlerde yüz yüze görüşmelerde bulundular.
Seçim gününe bir kaç gün kala saflar iyice belli olmaya başladı. 
"EROL SARIAL HALKTAN DESTEK GÖRÜYOR"
Başkanlık yarışında, 
seçmenin bulunduğu tüm mahalle, sokaklar ve evlerde baskısını her gün daha fazla hissettiren Erol Sarıal'ın Kilimli halkından büyük bir destek gördüğü ortaya çıktı.
AKP'DE BÜYÜK BİR PANİK YAŞANIYOR
CHP'nin Kilimli Seçim Bürosu açılışına ve aday tanıtım programına Kilimli halkının kalabalık ve coşkulu olarak katılması AKP cephesinde büyük bir şok etkisi yarattı. 
"BAZI CHP'LİLER İŞE ALINDI AKP'LİLER İSYAN ETTİ" 
Durumu düzeltmek, seçimleri yeniden kazanmak isteyen Kilimli Belediye Başkanı Kâmil Altun tarafından 200 kişi geçici olarak işe alındı. Bunu yeterli görmeyince birçok CHP'li işe alındılar. Bu haberin yayılması ile çocuğuna iş bekleyen AKP'li seçmenler isyan ettiler.
"EVLERE BANKLAR MASALAR GÖNDERİLDİ"
Kâmil Altun'a sırtını dönen seçmenin gönlünü kazanabilmek için belediye araçları ve işçileriyle 16 bin seçmenin evine, Ramazan kumandaları, sonraki günlerde ise tatlılar bırakıldı. Bunlar da yeterli olmadı.
"KİLİMLİ'YE BAKAN ÜSTÜNE BAŞKAN GELİYOR"
Halk AKP'nin adayı Kâmil Altun'dan soğumuş durumda.
Halkı etkilemek ve desteğini almak için her gün bir başka devlet büyüğü Kilimli'ye getiriliyor.
Önce Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sonra Zonguldaklı işadamları, en son eski Meclis Başkanı Köksal Toptan Kilimli'ye getirildi.

Muhabir: Ercan Demir