Eski Devlet Bakanı Hasan Gemici, Kanal Z ekranlarında yayınlanan “Bugünden Yarına” programının canlı yayın konuğu oldu. 
Gemici, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem’in seçimi kazanacağını belirtti. 

“PROJEYE DEĞİL İKİLİ İLİŞKİYE BAKIYORLAR” 

Vatandaşların projeden ziyade belediye başkanı ile arasında geçen ikili ilişkiye baktığına değinen Eski Devlet Bakanı Hasan Gemici yaptığı açıklamada,”  Yerel seçimde sadece Zonguldak ve ilçeleri değil Türkiye genelinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin başaracağına inanıyorum. CHP, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından yenilenme içerisine girdi. Her bölgede genç belediye başkan adaylarımız ve genç kadrolarımız var. 31 Mart Yerel Seçimlerinde önemli başarılara imza atacaktır. Zonguldak’ta uzun yıllar DSP ve sonra CHP’de görev yaptı. Son dönemde AKP’ye geçmişti fakat bu seçimde Tahsin Erdem ile birlikte, Zonguldak Belediye Başkanlığını alacağız. Tahsin Erdem uzun yıllar siyasetin içersinde olan bir arkadaşımız. Devlet Bakanı olduğum dönemde DSP’nin merkez ilçe başkanlığı görevini Tahsin Erdem sürdürüyordu. O dönemde yapılan hizmetlerin yürütülmesinde Tahsin Erdem katkıları olan bir isim. Çok güzel projeleri var.  Fakat bir belediye başkanında vatandaşlar farklı kriterler arar. 
Mesela ; rahat ulaşabilir miyim ? 
Ya da beni dinler mi? 
Sorunumu çözmem de samimi olarak çaba gösterir mi? 
İnsanların aradığı insan yerine konulmaktır aslında. Tahsin Erdem’in ikili insan ilişkileri çok kuvvetlidir. Vatandaşların Tahsin Erdem’e çok büyük desteği var.” ifadelerine yer verdi. 

Muhabir: Neriman Dengiz