Düğün sezonunun başlamasıyla beraber düğün çekim fiyatlarında da artış yaşanıyor.
Stüdyolara ve alternatiflere göre değişen düğün çekim fiyatları 15 bin TL'den başlayarak artabiliyor.
Çiftler çekim masraflarından kurtulmak için ya kendileri çekimlerini yapıyor ya da gazeteci ve televizyoncu tanıdıklarından çekimler için destek bekliyor.
Medya sektörü içinde bulunan bazı isimlerde bu vesile ile Alternatif gelir etme fırsatı bulurken, düğün sahipleri de ucuza anlarını ölümsüzleştirmiş oluyor.
Zonguldak'ta bazı fotoğrafçılar konuyla ilgili olarak; "Düğün çekim fiyatları pakete göre 15 bin liradan başlayıp artabiliyor. Zonguldak'ta düğün hazırlığı yapan vatandaşlar fotoğraf stüdyolarını gezerek en uygun fiyatı bulmaya çalışıyor.
Hazırlanan paketlere göre fiyatlar her stüdyoda değişkenlik gösterirken, maliyet yükünden kurtulmak isteyen vatandaşlar kendi çekimlerini kendileri yapabilmek için çeşitli arayışlar içine girdiler.
Gelinlik damatlık, nikah, düğün salonu, beyaz eşya ve mobilya fiyatlarındaki artış nedeniyle evlenmekte güçlük çeken gençler, en güzel anlarını ölümsüzleştirecek olan düğün çekim fiyatlarının altında da eziliyor.
Masrafları bir nebze olsun kısmak isteyen evlenecek çiftler ve aileleri çekimler için alternatif arıyor.
Çiftler çekim masraflarından kurtulmak için ya kendileri çekimlerini yapıyor ya da gazeteci ve televizyoncu tanıdıklarından çekimler için destek bekliyor.
Medya sektörü içinde bulunan bazı isimlerde bu vesile ile alternatif gelir etme fırsatı bulurken, düğün sahipleri de ucuza anlarını ölümsüzleştirmiş oluyor" dediler.

(Haber: Seda Fidan)

Editör: Oğulcan Öz