CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, Zonguldak Kömürspor taraftarlarının organizesiyle düzenlenen Büyük Zonguldakspor yürüyüşünde yerini aldı. Ankara-Nazilli arasında oynanan şaibelerle dolu müsabakayı TBMM'de sürekli dile getiren Ertuğrul, yürüyüş öncesi de yaptığı açıklamada "Türk futboluna yazık" diyerek şu ifadeleri kullandı; 

"Zonguldak'ımızın her konuda hakkı yeniyor, aynı şey futbolda da başımıza gelsin istemiyoruz. Kimsenin emeğinde gözümüz yok ama kendi emeğimizi de savunmak için mücadele ediyoruz. Zonguldak Kömürspor'un ligde kalması gerekiyor. Ankaraspor - Nazilli Belediyespor arasında oynanan maçta her şey ortada. Futbolun olağan  akışına aykırı, atak yok şut yok. İki takım beraberlik için anlaşmış. Atak yok, suç yok, iki takım beraberlik için anlaşmış. Bu kadar çileye, bu kadar taraftara, bu kadar emeğe yazık diyoruz. Türk futboluna yazık diyoruz. Zonguldak Kömürspor'un hakkını korumak için taraftarlarımızla beraber bu yürüyüşe destek veriyoruz. "

Deniz Yavuzyılmaz: "Zonguldak Kömürspor 2. Lig'de yoluna devam edecek!" Deniz Yavuzyılmaz: "Zonguldak Kömürspor 2. Lig'de yoluna devam edecek!"

Muhabir: Metin Özden