Yarın Manisa'da bakan ziyareti sebebiyle Zonguldak'tan erken ayrılan erken ayrılmak zorunda kalan İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş yolda giderken meslektaşlarına telsizden seslenerek duygusal bir konuşma yaptı.

İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş telsizden yaptığı konuşmada;

"2 yıldır görev yapmakta olduğum Zonguldak'tan Manisa'ya yarın bakan ziyareti münasebetiyle Zonguldak'tan erken ayrılmak zorunda kaldım. Bu saat itibariyle başlangıçtan beri daha huzurlu ve daha güvenli bir Zonguldak hedefiyle yola çıkıp suç ve suçuyla mücadelede kahraman arkadaşlarımızı, mesai arkadaşlarımızla bugüne kadar çok olumlu güzel bir performans sergiledik. Gerek merkez gerek ilçelerde görev yapan rütbeli-rütbesiz tüm personelimiz kardeşlerimi tebrik ediyorum. Ellerine sağlık. Bütün emekleri, gayretleri ve çabaları için. Mesaim boyunca hak, hak, hakikat ve hakkaniyete riayet etmeye elinden geldiğince dikkat etyim.
Manisa ilinde sayın bakanımızın yarın program olması münasebetiyle erken ayrılmak durumunda kaldım. O yüzden vedalaşamadığım. Arkadaşlarım oldu. Lütfen onlar haklarını helal etsinler. Ben hepsine ayrı ayrı seviyorum. Hepsi benim kardeşim. Manisa'da da bir evleri kapımız var, Bir ağabeyleri unutturmasınlar. Hepiniz Allah'a emanet olun. Hayırlı görevler diliyorum" dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz