Kozlu'yu iki parti arasındaki sıkışan siyasetten çıkartacaklarını ifade eden Fatih Keleş telefonla kendisini arayan gazetecilere  önemli açıklamalar yaptı.

Sağlık sorunları sebebiyle evde tedavisi devam eden 
DEVA Kozlu Belediye Başkan Adayı Fatih Keleş, şunları söyledi

"ALİ BABACAN BENİM TELEFONLA ARADI"

Sağlık sebebinden kaynaklı  görevlerimden istifa etmiştim bildiğiniz üzere 30 Kasım'da. 
Demokrasi ve Atılım Partisi DEVA Genel Başkanı Ali Babacan ile Çarşamba günü kendisi ile bir telefon görüşmemiz oldu. (Kozlu’da seni belediye başkanı olarak görmek istiyoruz) dedi. Sonra işte dün akşam sizle beraber öğrenmiş olduğumuz süreç gerçekleşti. 

"PARTİLERLE YARIN EVDE BİR ARAYA GELECEĞİZ YOL HARİTASI ÇIKARTACAĞIZ"

Arkadaşlarımızla yarın bir araya gelerek kendi evimde bir toplantı yapacağız. Ne yapabiliriz, nasıl bir yol izleyebiliriz? Ona göre durum değerlendirmesi yapıp yol haritamızı çizeceğiz. 

"BEN HAYAT BU HEP İDDİALI OLDUM KOZLU'DAKİ SEÇMENLERİ İKİ PARTİ ARASINA SIKIŞMAKTAN KURTARACAĞIZ"

Ben hayat boyu iddialı oldum. Bir kere Kozlu'yu iki parti arasındaki sıkışan siyasetten çıkartacağız. En büyük hedefimiz bu olacak. Kozlu seçmeni İki part arasında  kalmış vaziyette. Farklı bir alternatiflerle Kozlu için ne daha güzel ne yapılabilir onun derdindeyiz. Bu demek değil ki biz insanları kötü görüyoruz demek değil. Kozlu'ya yapılan iyi çalışmaların devamını sağlayacak ve Kozlu halkı için en iyisi neyse onu layık olan şekilde getirmek için mücadele edeceğiz. Bizim mücadelemiz bu. 
En azından herhalde insanlar artık benim Kozlulu sayıyordur diye düşünüyorum” dedi.
 

Kaynak: Ercan Demir