Süper Lig'de mücadele eden Fenerbahçe, Karabük Amatör Küme takımlarından 5000 Evler Spor Kulübünden futbolcu transfer etti.

Futbola Karabük 5000  Spor altyapısı da başlayan 2008 doğumlu Utku Karakaya, gösterdiği başarı sonrası Gençlerbirliği ile transfer olmuştu.Utku Karakaya kendini göstererek Süper Lig ekibi Fenerbahçe'ye imza attı.
Karabük  Valisi Mustafa Yavuz, Karabük 5000 Evler Kulübü altyapısında yetiştikten sonra Gençlerbirliği Spor Kulübü’ne transfer olan ve son olarak da Fenerbahçe Spor Kulubü’ne transfer olan Utku Karakaya’yı makamında kabul etti. 

Gelecek vaat eden futbolcular arasında gösterilen ve Karabük 5000 Evler Spor Kulübü alt yapısından yetişerek Fenerbahçe ile sözleşme imzalayan Utku Karakaya, Vali Mustafa Yavuz’a nezaket ziyaretinde bulunarak 78 formayı hediye etti.

Nazik ziyareti için genç futbolcu Utku Karakaya ve ailesine teşekkür ederek ilimizi çok güzel bir şekilde temsil ettiğini ve büyük başarılara imza atacağına olan inancının tam olduğunu ifade eden Vali Mustafa Yavuz, futbolculuk kariyerinde kendisine başarılar diledi.

Kaynak: Haber Merkezi