Başkan vekili Yusuf Deniz, özellikle muhalif kesim tarafından fevkani Köprüsü yıkılırsa Zonguldak trafiğinde kaos yaşanacak, Trafik kilitlenecek" şeklindeki söylemleri sert tepki gösterdi

Tüm planlamaların yapıldığını ve hiçbir şekilde trafikte sıkışıklık yaşamayacağını belirten Zonguldak Belediye Başkanı Yusuf Deniz şunları söyledi;

"BİLİMSEL ÇALIŞMALAR YAPILDI ENDİŞEYE MAHAL YOK"

 “İşte diyoruz ya muhalif. Yani yapılan her işe muhalifler. Yaptığımız her işte karşımızdalar ve sürekli muhalefet etme amacı güdüyorlar. Bazı yapılan işleri de takdir etmeyi ve alkışlamayı maalesef beceremiyorlar. Bizim için önemli olan şehrimizdir. Burada bence siyasi görüş belirtmeksizin herkesin yapılan işleri takdir etmesi gerekiyor. Zonguldak’ımıza yapılan her hizmetin arkasında durulması gerekiyor. Ama ne yazık ki şehrimizde ne yaparsak yapalım takdir etme yerine sürekli eleştiren bir yönleri var.
Fevkani Köprüsü yıkılmadan önce Zonguldak’ın trafik akışıyla ilgili bizim bilimsel çalışmalarımız var. Zonguldak’ın trafik akışında kesinlikle en küçük bir aksama olmayacak. Elbette yapım aşamasında belirli zamanlarda sıkıntılar olur ama sonrasında İnşallah şehrimiz çok güzel bir görüntüye de kavuşacak, trafik akışında da herhangi bir sorun yaşanmayacak” ifadesini kullandı.

Belediye başkan vekili Yusuf Deniz fevkani Köprüsü yıkımı ve yeni yol düzeninin seçimden önce hizmete gireceğini ifade etti.
 

Kaynak: Ercan Demir