Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Beldesi'nde yer alan Filyos Limanı'nda çalışan personeller arasında kavga çıktı.

Olay, akşam saatlerinde Filyos Limanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Filyos Limanı'nda hizmet veren bir inşaat firmasında çalışan işçiler arasında sözlü tartışma çıktı. Nedeni henüz belirlenemeyen tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Uzun süre kavga eden 100'e yakın işçi, birbirlerine demir sopa ve baretlerle saldırdı. Olayda bazı işçiler kendilerini odalarına kitledi. Olay yerine gelen jandarma ve güvenlik ekipleri şiddetli kavgayamüdahalede bulundu. 

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Zonguldak Valiliği yaşanan kavgayla ilgili açıklama yaptı. Gerekli önlemlerin alındığı belirtilen açıklamada şöyle denildi:

* “Zonguldak Çaycuma Filyos limanı ve endüstri bölgesi şantiye alanında iş yapan alt taşeron firmanın 4 çalışanı arasında iş anlaşmazlığı nedeniyle başlayan sözlü tartışmanın büyümesi sonucunda yine aynı taşeron firmanın 23 çalışanı daha taş, sopa ve demirler ile kavgaya dahil olmuş, sayı 100 civarına ulaşmıştır.

* Kolluk personeli tarafından gerekli müdahale edilerek olay kontrol altına alınmıştır. Kavgaya karışan tüm şahısların gün içerisinde çalışma fesih işlemlerinin yapılacağı ve herhangi bir sebeple iş sahasına alınmayacakları bilgisi elde edilmiştir."

(HABER MERKEZİ)

Editör: Oğulcan Öz