Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Beldesi’nde doğal gaz alt yapı çalışmalarını tamamlandı. Uzun süredir devam eden alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Filyos Belediyesi tarafından açıklanırken 15 Ekim 2023 tarihinden itibaren beldeye doğal gaz bağlantısı verilecek. 
FİLYOS BELEDİYESİ AÇIKLADI
Filyos Belediyesi’nden konu hakkında şu açıklama yapıldı; "04.10.2023 tarihi itibariyle ilçesi Zonguldak Filyos beldemizde Binalarına servis kutusu konulan vatandaşlarımız doğal gaz aboneliği için Çaycuma, Devrek, Bartın ve Zonguldak ofislerimize başvuruda bulunabilirler." ifadelerine yer verildi. 
Öte yandan doğal gaz abonesi olmak isteyenler için ise ayrıca bir açıklama daha yapıldı. Abonelik için gerekli olan evrakları da sosyal medya hesabından paylaşan Filyos Belediyesi şu paylaşımı yaptı;
"1-Apartman 8 ve üzeri bağımsız bölümden oluşuyorsa, doğal gaza geçiş yapmak için
öncelikle kat maliklerinin katıldığı yönetim kurulu toplantısında % 51 oy çokluğu ile doğal gaza geçiş kararı onaylı karar defteriyle birlikte Bina Bilgi Beyant, tapu, kimlik ve Belediyeden alacakları adres beyanı ve emlak beyanı ile işlem yapılmaktadır.
2- Bağımsız bölüm sayısı 7 ve altındaysa abonelik merkezlerimizden alacakları "Bina Bilgi Beyanı, tapu, kimlik ve Belediyeden alacakları adres beyanı ve emlak beyanı ile işlem yapılmaktadır."
HABER MERKEZİ

Editör: Oğulcan Öz