Güncel

Zonguldak halkı basketbolu çok sevdi: Takımlarını yalnız bırakmıyor galibiyet aldırıyorlar!

   Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Zonguldakspor Basket 67 takımı  galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi.

6. Haftada kendi evinde Bursa temsilcisi  Danilo’s Pizza Bursa Antspor’u konuk eden Potanın Elmasları, büyük çekişmeye sahne olan maçı kazanarak 6’da 6 yaptı ve şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.

7’den 70’e kadını, çocuğu, yaşlısı, genci Site Spor Salonuna giderek müsabakaya büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar spor salonunu  doldurarak takımı  maç boyunca desteklediler.

Karşılaşmaya iyi başlayan konuk ekip ilk periyotu 12-14 önde kapattı. Taraftarlarının desteği ile maça ağırlığını koyan Zonguldak ekibi ikinci periyotta  üstünlük kurarak  devreyi 31-28 önde tamamladı.

Çekişmeli geçen maçı  kazanmasını bilen Zonguldakspor Basket 67 takımı, galibiyet sevincini taraftarları ile paylaştı. Zonguldakspor basketbol 67 takımı almış olduğu bu galibiyetten sonra  12 puana yükseldi ve  averajla ikinci sırada yer aldı. 

Kulüp Başkanı Kanat Tan ve  Baş Antrenör Barış Güney zorlu maçta kendilerini destekleyen tüm taraftara teşekkür etti. (Kaynak: Ercan Aygün)