Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu  ve Futbol il temsilciliği tarafından ' Tüm Sporcular Şampiyondur ' sloganı ile düzenlenen U11-12 minikler futbol şenliği sona erdi. Merkez, Çaycuma ve Ereğli olmak üzere 3 grupta 34 takımdan 1200 sporcunun katılımı ile  organize edilen U11, U12 futbol şöleni Merkez grubu karşılaşmaları Fener sahasında oynanan müsabakalar ile son buldu. Müsabakaların ardından kapanış türlerini düzenlendi. Kapanış törenine Zonguldak Belediye Başkan Vekili Yusuf Deniz, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin,ASKF Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Serkan Keleş, TÜFAD Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal,Futbol Saha Komiserleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Bülent Tuna, İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, İl Hakem Kurulu üyeleri Erol Demir ve Mustafa Dalman turnuvaya sponsor olan iş insanı Alaaddin Kurnaz, Resul  Cesur, antrenörler ve sporcular katıldı.

YÜKSEL TEBRİK ETTİ
Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, yaptığı konuşmada müsabakalara katılan  tüm takımlara, ASKF Başkanı Kemal Demir,  Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç ve sponsor olan Alaattin Kurnaz ile Resul Cesur’u kutladı. Sporculara ve hakemlere maçların ardından madalya takıldı, meyve suyu, çikolata ve kek ikramlarında bulunuldu. Gençlik ve Spor İl Müdürlü Hakan Yüksel ve ASKF Başkanı Kemal Demir U11, U12 Zonguldak Futbol Şenliği’ne sponsor olarak destek veren İş insanları Alaattin Kurnaz ile Resul Cesur’a plaket takdim ederek teşekkür etti.

KEMAL DEMİR  TEŞEKKÜR ETTİ
ASKF Başkanı Kemel Demir, şenliğin yapılmasında destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve tüm ekibine, Sponsorlar Alaattin Kurnaz ve Resul Cesur'a, İl Hakem Kuruluna,  kulüplere,  saha komiserlerine, sağlık görevlerine, antrenör, sporcular ve ailelerine ASKF ve Futbol İl Temsilciliği adına teşekkür etti. Şenlikler düzenlenen madalya töreninin ardından toplu olarak fotoğraf çekilmesi ile tamamlandı.

(Haber-Ercan Aygün)