Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Ligde yer alan Çaycumaspor ile Kilimli Belediyespor takımları Çaycuma ilçesi stadyumunda karşılaştılar
3-0 Kilimli Belediyespor'un önde götürdüğü maçın son anlarında olaylar çıktı. İki takım oyuncuları önce birbirleriyle tartıştı daha sonra Çaycuma sporlu 90 numaralı oyuncu maçı orta ekibi Soner Harmanbaşı'na yogun itirazlarda bulunması üzerine kırmızı kartlı oyun dışı kaldı. Bu dakikalarda sahada büyük bir arbede yaşandı. Çıkan olayları güvenlik güçleri ve iki takım antrenörleri güçlükle yatıştırıldı. Maçın hakemleri Çaycuma ilçe Emniyet müdürüne giderek kendisine saldıran futbolculardan şikayetçi oldular.
ZONGULDAKLI HAKEMLER KENETLENDİ
Bu olaydan sonra Zonguldak'ta hakemler adeta kenetlenerek birbirlerine destek oldular. Hakemler adına sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Hakan Ergin şu ifadelere yer verdi"
Bugün oynanan Çaycumaspor Kilimli Belediyespor Süper Amatör Ligi müsabakasında görev alan hakem arkadaşlarımızdan Soner Harmanbaşı, Murat Kaskun ve Atakan Karakayış müsabakanın 90+6. Dakikasında Çaycumasporun 90 numaralı oyuncusu tarafından uğramış oldukları çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz.Sahada görmek istemediğimiz bu tür davranışları hiç bir şekilde kabul etmiyoruz. Sonuna kadar Hakem arkadaşlarımızın yanındayız."
 

Kaynak: Ercan Aygün