Zonguldak 1. Amatör Küme  Orhan Demircan Sezonu  Play-Off Finalinde Üzülmezspor’u eleyerek Süper Lige yükselen Beycuma Cezaevispor’da mutluluk rüzgarları esiyor. Takımın Şampiyon olmasında büyük  emeği olan idari menajer  Mustafa Aydın, futbolcularına 1 kuruş para vermediklerini söyledi.
Oyuncuların forma için mücadele ettiğini ve mutlu sona ulaştıklarını belirten Aydın, emeği geçenlere teşekkür etti. Kanal Z’de  Pazartesi Akşamları Ercan Aygün’ün hazırlayıp sunduğu Karşı Karşıya isimli spor programına katılan Aydın, şampiyonluk öyküsünü allattı.Ercan Aygün’ün sunduğu  Hüseyin Cevher ve Selçuk Koçaklı’nın yorumcu olarak  katıldığı programda konuşun Aydın, çok zorlu yollardan geçerek şampiyon olduklarını belirti.
PARA DEĞİL GÖNÜL İŞİ 
 Mustafa Aydın şöyle konuştu;” Kadromuzda çok karakterli çok yetenekli futbolcular var. Bu çocukların hiç biri para almadı. Sakatlıklar oldu, zor maçlar oldu. Bu şampiyonluk sporcu kardeşlerimin başarısı diyorum.
Ben amatör futbolcu çok yakından takip ettiğim için hangi sporcuların ne yapabileceğini bildiğim için transferleri ona göre yaptık. Futbol bu. Şampiyon olamayabilirdik de. Ama mutlu sona hep birlikte ulaştık mutluyuz” dedi.
YÜZÜSTÜ BIRAKILDIM
Şampiyon  yaptığı takımları bırakıp gittiği şeklinde yapılan eleştirilere cevap veren Aydın, “Ben Elvanpazarcıkspor’u bırakmadım. Şampiyon olduktan sonra yönetimle oturduk ve Süper Amatör Lig için işin zor olduğunu, yönetime 300 bin lira civarında para gerektiğini söyledim. Ancak yönetim daha az paralarla ligde kalıcı olabileceklerini söylediler. Ben de saygı duydum ve yollarımız karşılıklı anlaşarak ayrıldık” dedi.
400 BİN TL LAZIM
Süper Lig'de kalıcı olmak için en az 400 Bin TL’lik bütçe gerektiğini ifade eden Aydın;

“Bu sezon başında Bayram Yüksel Başkan ve Tahir Karakayış başkan ile bir araya geldik, anlaştık. Yönetime bizi yarı yolda bırakmamaları konusunda konuştuk. Çünkü Süper Amatör Lig’de en az 400 bin lira kadar para lazım. Tahir Karakayış başkan bize başkanlık değil adeta malzemecilik yaptı. Onda şeker var ve maçta çok heyecanlanıyor. Ekip olarak kenetlendik, başardık.
Oyuncu grubu bu işlerde çok önemli. Bizim için ve futbolcular için kamuoyunda “parayla oynuyorlar” deniliyor. Bu takımda oynanan hiçbir futbolcu 1 lira para almadı. Ancak kahvaltımız, yemeğimiz ve ihtiyaçlarımız hiç eksik olmadı. Futbolcularımızı bırakmak istemiyoruz. Görüştüğümüz futbolcular da var. Süper Amatör Lig üst düzey. İnşallah iyi bir takım oluşturacağız ve merkez takımı olarak Fener’de futbolseverlere güzel futbol izlettireceğiz”  

SPOR SERVİSİ

Editör: Oğulcan Öz