AK  Parti Milletvekili Muammer Avcı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve Parti Temsilcileri Madenci Anıtı'nda seçim coşkusunu yaşayan vatandaşa seslendiler.

Mustafa Çağlayan: Kazanan var kaybeden yok!
Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan; "Heyecanınızdan sözlerimizi çok uzatmayacağız ama size bir şey söylemek istiyorum ama aramızda kalsın. Bak ama aramızda, evet biz kazandık. Fakat bilinmesini istiyoruz ki hiç kimse kaybetmedi. Bizlerle beraber sizlerle beraber Zonguldak kazandı. Türkiye kazandı. Çok kıymetli hemşirelerimize teşekkür ediyoruz. Bizler bugün sizlerin karşısında Cumhur ittifakımızla birlikteyiz.  Ülkü ocakları başkanımız burada, gençlik kollarımız aslanlar gibi mücadele ettiler. Burada kadın kollarımız anne şefkatine yakışır bir biçimde mücadele etmiştir. Haziran ayı itibariyle hemşirelerimize söz veriyorum bütün teşkilatımız nerde eksiğimiz varmış, nerede bir hatamız varmış hızlıca bunları masaya yatıracağız. Ve Belediye seçimlerine hazırlanacağız. Bizde sevda büyük ama biz öyle işaretle sevmiyoruz, kalpten seviyoruz. " dedi.


Mustafa Öztürk: Cumhurbaşkanımızın yardım adım arkasındayız
MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk: "İşte Türkiye burada. Hepinizden Allah razı olsun. Elimizden geldiği kadar Cumhurbaşkanımızın yanında ve yarım adım arkasındayız. Allah'a şükürler olsun ki Allah razı olsun hamd-ü senalar olsun. Ne mutlu Cumhur İttifakı çatısında olana. ne mutlu Türküm diyene" dedi.

Ömer Selim Alan:  Allah binlerce kez şükürler olsun!
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, "Hepinize canı gönülden teşekkür ederim İyi ki. Hep beraber hayal etmiştik Cumhur ittifakı ile beraber yürüdüğümüz bu yolda Madenci Anıtı'nda zaferi kutlamak istemiştik. Allah ne kadar şükretsek azdır, bakın şimdi bunu gerçekleştiriyoruz. Allah'a binlerce kez şükürler olsun. Cumhurbaşkanı İstanbul'da vatandaşlarımıza da Tüm Türkiye'ye hitap ettiğinde dedi yarından itibaren 2024'de çalışmaya başlıyoruz Evet biz de yarından itibaren 2024'e hazırlıklara başlıyoruz. 2024'teki tüm belediyelere talibiz şimdiden bunu ilan ediyoruz. 25 tane verdiğimiz var Cumhur ittifakı ile beraber bu belediyelerin hepsine talibiz. Hepsini almaya gönüllüyüz."

Muammer Avcı: Hizmetler kaldığı yerden devam edecek
AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı da Madenci Anıtı'nda toplanan halka seslenerek;

"Cumhurbaşkanımıza destek olan her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum hizmetler kaldığımız yerden devam. Şu anda yanımızda olamayan ama dualarla bizleri destekleyen tüm vatandaşlarımıza ayrıca kalbi bizlerle atan Türki Cumhuriyetlerine de çok teşekkür ediyoruz" dedi

(Haber: Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz