Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) teşkilatının Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz öncülüğünde Gelik'te Burhan Sezgin için düzenlediği destek mitingine çok sayıda vatandaş katıldı. Gelik halkının meydanı doldurduğu mitingde AK Partili seçmenler başta olmak üzere Burhan Sezgin'e sonuna kadar destek vereceğini belirterek üstü kapalı bir şekilde diğer adaylara seslendi. 

Gelik halkı miting alanında bazı adayların söylemlerine serzenişte bulunarak "Bize hırsız diyenlerden sandıkta hesap soracağız. Sandık günü geldiğinde hırsızlar ve naylon faturacılar düşünsün. Hem hukuki olarak hakkımızı arıyoruz hem de sandıkta bunun hesabını soracağız. Gelik'teki kömürcüler hırsız değil. Tüm kömürcüler emeğinin hakkıyla para kazanıyor. Her türlü riski göze alarak ekmeklerini taştan çıkartıyor. Biz elektrik hırsızlığı ve naylon faturacılık yapmıyoruz" diyerek sert bir şekilde tepkili gösterdi. Burhan Sezgin ve heyeti de "Tüm haksızlıklara karşı omuz omuza olacağız. Kimseye boyun eğmeyeceğiz. Alnımız ak, başımız dik." diyerek Gelik halkına güven verdi. 

Gelik halkının son günlerde damarına basan "naylon faturacı" ve "elektrik hırsızı" ithamında bulunulan belediye başkan adayının kim olduğu merak konusu oldu.

Gelik'te Deniz Yavuzyılmaz'a sevgi seli: Burhan Sezgin'e destek büyüyor Gelik'te Deniz Yavuzyılmaz'a sevgi seli: Burhan Sezgin'e destek büyüyor

Kaynak: Haber Merkezi