TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan şike iddialarıyla kasıp kavrulan Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili TFF tarafından inceleme başlatıldı, aradan geçen zamana rağmen konuyla ilgili hiçbir neticeye varılmadı. Olaylı maçın bitiminin hemen ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, Türk futbolunun önde gelen isimleri ve spor yorumcuları tarafından maça tepki yağmaya başladı. Konuyla ilgili takımın arkasında durmaktan kendini geri çeken AK Parti Zonguldak yöneticileri ve AK Parti Zonguldak Milletvekilleri maçla ilgili hiçbir girişimde bulunmayarak kamuoyunda da olaylı maça tepki göstermedi. 

Zonguldakspor taraftarları bugün şaibeli maçla ilgili kararın alınması için Madenci Anıtı'nın önünde toplandı. Anıt önünden başlayan büyük yürüyüşe çok sayıda taraftar,  CHP Milletvekilleri,Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, bazı protokol üyeleri, ve vatandaş katıldı. 

"GELİK MİLLETVEKİLİ" YÜRÜYÜŞTE YERİNİ ALMADI

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Zonguldak'ta ve özellikle Gelik'te ortalığı birbirine katan, halk tarafından "Gelik Milletvekili" unvanıyla nitelendirilen AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı'nın da büyük yürüyüşte yer almaması Zonguldakspor taraftarlarınca büyük tepki topladı.

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

CHP Zonguldak Milletvekilleri, yöneticileri ve belediye başkanı Tahsin Erdem'in katıldığı yürüyüşte Avcı'nın yerini almaması, şaibeli maçla ilgili bir cümle dahi etmemesi ve konunun üzerinde durmaması sebebiyle Zonguldaksporlu taraftarlar arasında tepki topladı. Taraftarlar öfkelerini gizleyemeyerek "CHP'li milletvekilleri, yöneticileri, belediye başkanları burada. Mecliste hepsi Zonguldak'ın ve Zonguldakspor'un hakkını savunuyor. Senin ağzından Zonguldak Kömürspor için tek bir cümle çıkmadı. Selim Alan da bunun cevabını sandıkta aldı. Sıra sende Muammer Avcı!" diyerek tepki gösterdi. 

Deniz Yavuzyılmaz: "Zonguldak Kömürspor 2. Lig'de yoluna devam edecek!" Deniz Yavuzyılmaz: "Zonguldak Kömürspor 2. Lig'de yoluna devam edecek!"

Eylem Ertuğrul: Türk futboluna yazık! Eylem Ertuğrul: Türk futboluna yazık!

Kaynak: Haber Merkezi