Zonguldak'ın Merkez ilçesine bağlı Asma Mahallesi'nin genç muhtar adayı Veysel Uzuner, seçim çalışmalarına başladı. Uzuner, belirlediği yeni ve dinamik aza kadrosuyla sahaya çıkmadan önce aile büyükleri olan anneanne ve  teyzesinden helallik aldı. Muhtarlık düşüncesi olmadan önce dahi mahallede çeşitli fizibilite çalışmalarında bulunan Veysel Uzuner, kapı kapı dolaşarak mahalle sakinlerine yeni projelerini anlatarak 31 Mart Yerel Seçimleri'nde destek istedi. 

ENGELLİ VATANDAŞIN EVİNİN ÖNÜNE MİNİ KÖPRÜ YAPTI

Asma Mahallesi'nde ikamet eden ve engeli bulunan bir vatandaşın evinin önüne ulaşımını kolaylaştırmak için mini köprü yaptıran Veysel Uzuner, mahalle halkı tarafından çalışmalarıyla takdir topladı. 

Asma Mahallesi muhtar adayı Veysel Uzuner hastası olan aileye köprü yaptı Asma Mahallesi muhtar adayı Veysel Uzuner hastası olan aileye köprü yaptı

MAHALLELİLERİN SORUNLARIYLA TEK TEK İLGİLENİYOR

Asma, Üzülmez ve Kemerbaca'da geniş kapsamlı seçim çalışmalarına başlayan Veysel Uzuner kapı kapı dolaştığı evlerde mahalle halkının senelerdir çözülmemiş ve askıda kalmış sorunlarını dinleyerek ekibiyle birlikte talepleri not aldı. Uzuner, kendi imkanlarıyla ilgili makamlara uğraşarak sorunların çözülmesi için girişimlerde bulundu.

Kaynak: Ersin Çorbacı