Zonguldak Gençlik  ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
Bu kapsamda  ‘ 100 yılda 100 sporcu geleceğe koşuyor” sloganı ile  yarışma düzenlendi. Uzunmehmet  Camii önünden başlayan yarışma Valilik binası önünde son buldu. Yarışma sonunda  düzenlenen törenle Vali Yardımcısı Turgut  Subaşı , Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel tarafından  katılan tüm sporculara madalya verildi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramını çeşitli etkinliklerle kutladıklarını, 19 Mayıs Cuma günü saat 10.30’da Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda   coşkulu bir program gerçekleştireceklerini belirten Hakan Yüksel, tüm vatandaşları  davet ederek şunları söyledi” 19 Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamanda “100 sporcu ile 100. yılda geleceğe koşuyoruz’ sloganı ile yarışma düzenledik. Katılan tüm sporcular başarı ile tamamladı. Günün anısına madalyalarını verdik. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramını 104’üncü yılında  19 Mayıs Cuma günü Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda  coşkulu bir kutlama yapacağız. Saat 10.30’da başlayacak  kutlamalara tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz”

Haber: Ercan Aygün

Editör: Oğulcan Öz