Yiğitcan Yıldırım’a Gençlik Kolları Başkanı görevine atanma yazısını İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay takdim etti.

İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gülay tarafından, Genel Başkan Yardımcısı ve Gençlik ve Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel’in onayıyla Yiğitcan Yıldırım’a Gençlik Kolları İl Başkanı görevine atanma yazısı takdim edildi.

Atama sonrası konuşan İYİ Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Yiğitcan Yıldırım “Öncelikle, bana bu sorumluluğu tevdi eden, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendiye, İYİ Parti Genel Merkezi'ne, Gençlik ve Kadın Politikaları Başkanımız Sayın Ünzile Yüksel hanımefendiye, Zonguldak İl Başkanımız Erdal Gülay beyefendiye, Zonguldak İl Teşkilatımıza ve değerli dava arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. İYİ Parti'nin misyonu ve vizyonu doğrultusunda, Zonguldak'ımızı daha ileriye taşımak, gençlerimizin sesini duyurmak ve şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getirmekiçin buradayız. Bizler, hizmet için varız, gençlerimizin taleplerini dinleyerek, ihtiyaçlarına cevap vermek için gece gündüz çalışacağız. Zonguldak, tarih boyunca emeğe olan saygısı, birlik ve beraberliğiyle ön plana çıkmış, her zaman milletimizin yanında olmuş bir şehirdir. Biz de bu mirası daha da ileriye taşıyacak, şehrimizin potansiyelini en üst seviyede değerlendirecek çalışmaları gerçekleştireceğiz. Hep birlikte, el ele vererek, Zonguldak'ımızı daha da ileriye taşıyacağımıza olan inancım tamdır. Sizlerle birlikte çalışmak, şehrimize hizmet etmek benim için büyük bir onur. Birlikte başaracağımıza yürekten inanıyorum.” İfadelerine yer verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ