Milletvekilleri; Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu birlik beraberlik mesajı verdi.
AK Parti Zonguldak il başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi. Programda; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti eski Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, ilçe başkanları, il ve merkez ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri ile çok sayıda Partili hazır bulundu.
AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hamdi Uçar, Polat Türkmen ve Ahmet Çolakoğlu. il başkanı Zeki Tosun ve Belediye Başkanı Ömer Selim Alan törene katılan partilllerin bayramlarını kutladılar birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, ''2 yıl pandemi arasından sonra mübarek ramazan bayramına hep beraber ulaştık. Ramazan'da oruçlarımızı tuttuk. Hayırlarımızı yaptık. Teşkilatlar nezninde bütün ilçelerimiz beldelerimiz kadın kollarımız gençlik kollarımız belediyelerimiz milletvekillerimiz hepsi sahadayız. Güzel bir çalışma yapıldı. Bundan sonra Mayıs ve yaz yazlarında güzel bir çalışma ile birlikte 2023 seçimlerinde Zonguldak'ta daha da başarılı hale geleceğiz. Bunun için ramazanda hepinizin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. 2 yıl aradan sonra rmaazan bayramımız daha güzel geçiyor. Bugün inşallah 8 ilçemizde bugün yarın ve Çarşamba günü ilçe teşkilatlarımızla ve milletvekillerimizle birlikte olacağız. Bugün Kilimli ve Kozlu'dayız. Yarın Çaycuma, Devrek ve Gökçebeydeyiz. Üçüncü günde Alaplı ve Ereğli,'de gönüldaşlarımızla ve Ak Partili arkadaşlarımızla teşkilatlarımızla yan yana olacağız. Ben hepinizin mübarek ramazan bayramını tebrik ediyorum. Hepinize teşekkür ediyorum.

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, ''Bende sizleri 2 senelik hasretle selamlıyorum. Allah bayramımızı mübarek eylesin. Gerçekten özlemişiz bayramlaşmayı kucaklaşmayı. 2 senin ardından sizlerle Valilikl protokol bayramlaşması buraya gelene kadar vekillerimizle teşkilatlarımızla kucaklaşarak sohbet ederek gelmek gerçekten özlem duyduğumuz şeylerdi. Hamdolsun kovidden kurtuluyoruz. Aşılamanın yüksek olmasıyla beraber inşallah bundan sonra ki bayramlarımız eskisinden daha iyi olur. Sayın İl Başkanımız Zeki Tosun'un temennilerine ben katılıyorum. Gerçekten ramazan ayını dolu dolu yaşadık. Teşkilatlarımızla kadın kollarımız gençlik kollarımız ilçe teşkilatımız belediye ile bir bütünlük içerisinde eski ramazanları Zonguldak2ta hatırlattık. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum''diye konuştu.

Ak Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, ''Yine 2 yıl aradan sonra pandemiyi atlatarak buradayız. Gerçekten bu tabloyu özlemiştik. İnşiallah tekrar buı geçmiş günlere bu kovidli günlere dönmeyiz. Yine hep beraber birlik beraberlik içerisinde yolumuza devam ederiz. Gerçekten ramazan bayramını dolu dolu geçirdik. İnşallah kurban bayramı derken yolumuza devam edeceğiz. Tabi ki hemen arkamızda 2023 var. Ak Parti teşkilatları burada şunu gösterdi, dim dik ayakta. Ak Parti teşkilatları merkezde dim dik ayakta, ilçelerinde dim dik ayakta kadın kolları gençlik kolları dim dik ayakta. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın''şeklinde konuştu.


Ak Parti Milletvekili Hamdi Uçar, ''Biz iftar programlarında ramazan ayının rahmetini bereketini hep birlikte yaşadık. Çok şükür her yerde kalabalıklar vardı. İnsanların yüzü gülüyordu. Elbette ki bu sancılı sıkıntılı geçen 2 yılın ardından teşkilatlar olarak vatandaşlarımızla birlikte bu ramazan ayını doldu dolu hep birlikte beraber geçirdik. Etkinliklerde beraber olduk. Her gittiğimiz iftar programlarında ramazan ayının rahmetini ve bereketini hep birlikte yaşadık.Rabbim inşallah tekrar bizleri bu sıkıntılı süreçle imtihan etmez. Bu yaşadığımız süreç rabbimin bize verdiği ikazdı. İnsanlığın israf ve azgınlığa giden bir süreçti.Rabbim bize böyle bir ikaz verdi. Rabbim bu israfdan kendinizi kurtarın dedi diye düşünüyorum. İnşallah bütün dünya bundan ders çıkarır.''


Ak Parti Milletvekili Polat Türkmen, ''Allah hepinizden razı olsun. Bayramınızı tebrik ediyorum. Gerçekten  ramazanın bereketi rahmeti ülkemizin üzerine özellikle de Zonguldak'ta teşkilatımızın üzerine olsun diyorum. Onu en hakkıyla yaşayan bir teşkilat gördük. Her birini mahalle teşkilatından sandık başındaki kardeşimize kadar hepinize teşekkür ediyoruz. Allah sizden razı olsun.Zor bir coğrafyada zor bir zaman diliminde yaşıyoruz. Gerçekten etrafımızda ateş çemberi var. Bu çemberde ateş yanıyor bizi de ısıtıyor. Bu güçlükleri zorlukları liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğanla aşacağımıza inanıyoruz. Çünkü geçmişte de bunu aştık. Bugünde aşacağız. Dünya da bir sıkıntı var o sıkıntı bize de yansıyor. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi milletimizi rahatlatacak hem imkanımız her fırsatımız var''diye konuştu.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi